"Açım" diyen Ak Partili vatandaşı salondan yaka paça attırdı: Bu ses hakikatin ve milletin sesi değil

"Açım" diyen Ak Partili vatandaşı salondan yaka paça attırdı: Bu ses hakikatin ve milletin sesi değil

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın katıldığı toplantıda bir kişi "Esas meselemiz işsizlik, açım" deyince salondan çıkarıldı. Ünal ise olaya ilişkin "Bu ses hakikatin ve milletin sesi değil" açıklaması yaptı.

Partisinin Adıyaman Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısına katılmak üzere kente gelen AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, burada bir konuşma yaptı.

Ünal, 22 Temmuz 2015’te Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nde polis memurları Okan Acar ve Feyyaz Yumuşak’ın evlerinde öldürülerek hayatlarını kaybetmesini anlatırken salondaki bir AK Parti’li “Sayın Bakanım, Sayın Bakanım” deyip birkaç kez araya girerek konuşmak istedi. Bu girişimi iki kez geçiştiren Ünal, “Sözlerimi bitireyim müsaadenle. Konuşma yapıyorum. Şuanda konuşmamın sonundayım” dedi.

 
Ancak Ali Avcı isimli AK Parti’li Ünal’a, “Efendim, meselemiz işsizlik. Vallahi açım ben” diye bağırdı. Ünal’ı cevap vermediği Avcı, daha sonra salondan çıkarıldı.

Ortaya çıkan görüntüyü CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere “Ülkemizde milyonların yaşadığı işsizliği ve yoksulluğu dile getiren, bu haykırışıyla milyonların sesi olan hemşehrime kulak verin Sayın Mahir Ünal” diyerek paylaştı.

Ünal da Tutdere’nin paylaşımı ve olayın gündem haline gelmesi üzerine konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Ünal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Avcı’nın tepkisini “Bu ses hakikatin ve milletin sesi değil” diyerek hedef aldı.

Sözlerinin devamında Avcı için “Çiftliği olan, bir kısmını devletin hibe desteği ile aldığı 100 koyunu varmış. Adıyaman Belediyesi’nden de maddi destek almış bir vatandaşımız. Toplantı sonrası kendisini dinledim. Bu bilgileri o verdi” diyen Ünal, “Hakikat kazanacak, siz kaybedeceksiniz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT