89 yaşındaki adam eşini öldürdü: Gerçek babalık testiyle ortaya çıktı

89 yaşındaki adam eşini öldürdü: Gerçek babalık testiyle ortaya çıktı

89 yaşındaki bir adam, 63 yıl önceki bir sadakatsizliğe duyduğu öfke nedeniyle karısını bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

Düsseldorf Bölge Mahkemesi 89 yaşındaki bir emekliye, kasıtsız adam öldürme suçundan beş yıl dört ay hapis cezasına çarptırdı. Olayın çıkış nedeni olarak, 63 yıl önce gerçekleştiği iddia edilen bir aldatma olayının yarattı öfke olduğu ileri sürülüyor.

Mahkemeye göre, 82 yaşındaki kadın en büyük kızlarının biyolojik babasının başka biri olduğu söyledi. Bunu duyan yaşlı adam, 82 yaşındaki kadına saldırdı ve öldürdü.

Savcı adamı cinayetle suçlasa da, mahkeme bıçaklı saldırının bir kıskançlık krizi olduğunu varsaydı. Yargıç Rainer Drees, "Kadın çaresiz ve savunmasız değildi. Bu nedenle cinayet için gerekli olan kötü niyet kriteri yerine getirilmemiştir," dedi.

KENDİNİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTI

Emekli adam, karısına toplam 20 kesik ve bıçak yarası açtı. 82 yaşındaki kadın olduğu yerde hayatını kaybetti. Saldırıdan sonra 89 yaşındaki adam kendini öldürmeye çalışmış ancak ağır yaralandıktan sonra kurtarılmıştır.

HERKESİ ŞAŞIRTTI

Babalık testinin, sanığın aslında çiftin en büyük kızının biyolojik babası olduğunu doğrulaması özellikle asıl şaşırtıcı olay.

Hükümlü muhtemelen cezasını Paderborn'da yaşlı mahkumlar için özel bir tesiste çekecek, ancak karar henüz kesinleşmiş değil.

ARTI49

HABERE YORUM KAT