5 kişinin katili 'gürültü yapıyorlar diye' yakmış

5 kişinin katili 'gürültü yapıyorlar diye' yakmış

Fransa’nın Mulhouse kentinde bir binada yangın çıkararak 3’ü Türk 5 kişinin ölümüne neden olan komşu, gürültü yapan komşularına kızdığı için sigara izmaritini binanın bodrum katına attığı ve yangına sebebiyet verdiği itiraf etti.

STRAZBURG - Fransa’nın Mulhouse kentinde bir binada yangın çıkararak 3’ü Türk 5 kişinin ölümüne neden olan 28 yaşındaki komşunun, sorgu sırasında suçunu itiraf ettiği açıklandı.

Fransız medyasının adli kaynaklara dayandırdığı haberlerde, yangın gecesi gözaltına alınan kişinin suçunu itiraf ettiği belirtildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

28 yaşında olan ve aynı binada yaşadığı açıklanan kişinin, gürültü yapan komşularına kızdığı için sigara izmaritini binanın bodrum katına attığı ve yangına sebebiyet verdiği kaydedildi. Yerel DNA gazetesi, zanlının, hakkında dava açılmak üzere savcılığa sevk edildiğini yazdı.

Mulhouse Cumhuriyet Savcısı Dominique Alzeari, dün düzenlediği basın toplantısında, “Yangının büyük olasılıkla kundaklama olduğunu düşünüyoruz. Elimizdeki tüm bulgular bizi bu kanıya götürüyor” demişti. Yangın sırasında bölgede bulunan ve 2 saat içinde gözaltına alınan 28 yaşındaki kişinin en önemli şüpheli olduğunu açıklayan Alzeari, şüphelinin kundaklama ve haneye tecavüz gibi suçlardan sabıkasının bulunduğu bilgisini vermişti.

20171002_2_26056314_26418432_web.jpg

Mulhouse’un Bourtzwiller Mahallesi’nde meydana gelen yangında Ertunç ve Aksu ailelerine mensup 3 çocukla birlikte 2 kişi daha hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

ekran-resmi-2017-07-12-21.30.23.png

HABERE YORUM KAT
1 Yorum