"4 Blocks" dizisinin yıldızı "itiraf" etse de mahkemeyi ikna edemedi: On ay hapis cezası!

"4 Blocks" dizisinin yıldızı "itiraf" etse de mahkemeyi ikna edemedi: On ay hapis cezası!

"4 Blocks" dizisinin yıldızı Khodr Ramadan, on ay hapis cezasına çarptırıldı. Ramadan kapsamlı bir itirafta bulunmuş ve işlediği suçlar için gerekçeler sunmuştu. Ancak mahkeme, oyuncunu olumlu gidişata sahip olduğuna inanmadı...

"4 Blocks" dizisinin yıldızı, oyuncu Kida Khodr Ramadan, ehliyetsiz araç kullanmaktan yargılandığı bir başka davada hapis cezasına çarptırıldı. Tiergarten Bölge Mahkemesi Çarşamba günü, Ramadan'ı on ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme ayrıca bir yıl süreyle araç kullanmasını da yasakladı. Yargıç Frank Triebeneck, 47 yaşındaki Ramadan'ın zaten sabıkası olduğu için cezanın ertelenmesini mümkün görmedi.

Ramadan kapsamlı bir itirafta bulunmuş ve işlediği suçlar için gerekçeler sunmuştu. Ancak Triebeneck, aktörün daha önce de trafik suçlarından hüküm giymiş olması nedeniyle, sosyal açıdan olumlu bir gidişata sahip olduğuna inanmadı. Bununla birlikte söz konusu ceza, 14 ay hapis cezası talep eden savcının istediği cezanın altında kaldı. Ramadan'ın savunma avukatı ise cezanın ertelenmesini talep etmişti.

HENÜZ KARAR VERİLMEDİ

Mevcut dava, Şubat ve Kasım 2023 tarihleri arasında kasıtlı olarak ehliyetsiz araç kullanmakla ilgili dört vakayı kapsıyor. Ramadan, 2022 yılında birden fazla kez ehliyetsiz araç kullanmaktan on ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Aktör bu cezayı hapishanede çekmek zorunda kalmaya karşı mücadele ediyor. Savunma avukatı cezanın ertelenmesi ve bir sonraki duruşma için başvuruda bulundu. Ancak bölge mahkemesi henüz bu konuda bir karar vermedi.

Çok ödüllü "4 Blocks" dizisinde Ramadan, Berlin-Neukölln'de cinayet, şiddet, uyuşturucu anlaşmaları, diğer gangsterler ve LKA müfettişleriyle uğraşmak zorunda kalan Arap kökenli bir suç çetesinin liderini canlandırıyordu.

HABERE YORUM KAT