18 yaşındaki genç koronadan öldü

18 yaşındaki genç koronadan öldü

İngiltere’de açıklanan son rakamlara göre korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 281’e yükselirken, akşam saatlerinde 18 yaşında bir gencin hayatını kaybettiği resmi kayıtlara geçti.

LONDRA - İngiltere son resmi verilerin açıklanmasının ardından dünya genelinde etkili olan korona virüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 48 kişi arttı, Ülke genelinde toplam vaka sayısı ise 5 bin 683 kişiye yükseldi. Son olarak, hayatını kaybedenler arasında 18 yaşında bir gencin de olduğu bildirildi. Yetkililer, 18 yaşındaki gencin kimlik bilgilerini açıklanmadı.

İngiltere’deki Sağlık Örgütü tarafından yapılan açıklamada, vakaların giderek artması ve hükümetin uyarılarına rağmen bazı İngilizlerin güneşli pazar gününde toplu halde sokakta olduğu ve bu nedenle de salgın her geçen gün artış gösterdiği ifade edildi.

Başbakan Boris Johnson: 2 metre kuralına uyalım

Korona virüsü nedeniyle günlük basın toplantısına açıklama yapan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, “Birbirimize 2 metreden fazla yaklaşmamalıyız. Bunu ciddiye alın ve uygulayın. Çünkü hayati öneme sahip. Yapılan uyarılara rağmen sosyal mesafeye uyulmaması durumunda daha sert yaptırımlar uygulamamız gerekecek’” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
2 Yorum