13 Suriyeli erkek Almanya'ya kaçak girerken yakalandı

13 Suriyeli erkek Almanya'ya kaçak girerken yakalandı

Alman polisi, bir vatandaşın ihbarı üzerine, bir araç park yerinde 13 Suriye vatandaşını tutukladı. Yaşları 13 ile 50 arasında değişen erkekler ülkeye bir araçla giriş yapmışlardı. Suriyelilerin tamamı "koruma" talebinde bulundu!

Bir görgü tanığının ihbarı üzerine Baden-Württemberg eyaletinin Wangen im Allgäu şehrinin polis karakolundan memurlar Kißlegg yakınlarındaki otoparkta ülkeye izinsiz giriş yapan bir grup insan tespit etti.

Wangen im Allgäu polis karakolundan memurlar, bir vatandaşın ihbarı üzerine A 96 otoyolu üzerindeki bir araç park yerinde 13 Suriye vatandaşını tutukladı. Bu kişilerin hiçbirinin Almanya'ya giriş yapmak ve Almanya'da kalmak için gerekli belgelere sahip olmaması nedeniyle polis memurları federal polisi alarma geçirdi. İlk bilgilere göre, yaşları 13 ile 50 arasında değişen erkekler ülkeye bir araçla giriş yapmışlardı. Suriyelilerin izlediği yol ise şu an soruşturma altında...

İLK KABUL MERKEZİNE YÖNLENDİRİLDİLER

Polisin aldığı tedbirler kapsamında, söz konusu kişilerin tamamı koruma talebinde bulundu. Friedrichshafen Federal Polis Karakolu görevlileri 13 kişiden 12'sinin sorumlu eyalet ilk kabul merkezine yönlendirdi. Refakatsiz bir çocuk ise Ravensburg Gençlik Dairesine teslim edildi.

Konstanz Federal Polis Müfettişliği, şimdi yabancı kaçakçılığı ve izinsiz giriş ve ikamet şüphesiyle 13 vakayı soruşturuyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT