'12 Aralık'ta dünyada bir numara olacağız'

'12 Aralık'ta dünyada bir numara olacağız'

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "12 Aralık 2017 günü 3. çeyrek büyüme rakamları açıklandığında, Türkiye, dünyada 1 numara olacak. Öyle laf, gaz falan değil. Göreceksiniz tarih verdim" dedi.

ERZİNCAN - Erzincan'da düzenlenen AKP merkez ilçe kongresinde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 12 Aralık'ta Türkiye'nin dünyada bir numara olacağını iddia etti.

Milletin büyüme ve ihracat rekorları kırdığını ileri süren Zeybekci, "12 Aralık 2017 günü Türkiye'nin 3'üncü çeyrek büyüme rakamları açıklanacak. 3'üncü çeyrek büyüme rakamları açıklandığında, Türkiye, dünyada 1 numara olacak. Öyle laf, gaz falan değil. Göreceksiniz tarih verdim. Rakam söylemeyim de dünyada 1 numara olacağız. Onların o algı operasyonlarına, Avrupa'da kandırıldıkları bazı ülkelerdeki girişimlerine rağmen Türkiye'nin Avrupa'ya olan ihracatı yüzde 13 artıyor" dedi.

Türkiye'nin inşallah 2017'nin sonunda ihracatta rekor üzerine rekor kırarak tarihi zirvelere ulaşacağını vurgulayan Zeybekci, "Onlara rağmen. Bu aziz milletin duaları ile destekleri ile hizmetkar evlatlarının arkasında merak etmeyin" ifadeleirni kullandı.

HABERE YORUM KAT