Uyuşturucu etkisindeki sürücü Berlin'de trafiği alt üst etti

Uyuşturucu etkisindeki sürücü Berlin'de trafiği alt üst etti

Berlin'de 22 yaşındaki bir sürücü, polisin yol kontrolü sırasında dur ihtarına uymadı ve kaçmaya başladı. Bir süre kaçmayı başaran şüpheli şahıs, az kalsın bir polisi eziyordu. Şahıs başka bir sürücünün yardımıyla durdurulabildi.

Berlin'in Wedding bölgesinde yaşanan film sahnelerini aratmayan bir kovalamacanın ardından, 22 yaşındaki bir otomobil sürücüsü polis tarafından tutuklandı.

Polis raporlarına göre genç sürücü dün saat 15.50 sıralarında bir Mercedes ile Seestraße/Indische Straße kavşağında polis tarafından durdurulmak istendi. Daha önce bir kazaya karıştığı ve "vur kaç" suçu işlediği şüphesiyle aranan sürücü, ilk başta durduğu yerden bir anda gaza basarak bir dizi küçük yan sokak ve ana caddelerden kaçışını sürdürdü.

AZ DAHA POLİSİ EZİYORDU

Şüphelinin aşırı hız yaptığı, kırmızı ışıkları ihlal ettiği ve kaldırımların üzerinden geçerek Goethepark’taki merdivenleri aştığı ve yeşil alana girdiği bildirildi. Kaçışı sırasında Afrikanische Straße’de bir polis aracına çarpan sürücü, Seestraße’de bir kadın polis memurunu az kalsın eziyordu. Olay polis memurunun son anda kenara atlamasıyla engellendi.

Kovalamacanın devamında Charlottenburg yönüne doğru otoyola çıkan genç sürücü, Spandauer Damm çıkışında 26 yaşındaki başka bir sürücünün müdahalesiyle durduruldu. Polis olay yerinde 22 yaşındaki sürücüyü gözaltına aldı. Ehliyeti olmadığı tespit edilen sürücünün, uyuşturucu etkisi altında olduğu da kan testiyle doğrulandı.

Olayla ilgili olarak genç sürücünün Mercedes’ine el konuldu. Şüphelinin yasadışı yarış, alkollü ve ehliyetsiz araç kullanma ve vur kaç suçu şüphesiyle arandığı bildirildi.

ARTI49

HABERE YORUM KAT