TF Bank’tan Mastercard Gold fırsatı

TF Bank’tan Mastercard Gold fırsatı

İsveç’te kurulan TF Bank, 2018 yılından bu yana Almanya’daki müşterilerine ücretsiz Mastercard Gold kredi kartı imkanları sunuyor.

Mastercard Gold kredi kartı için güvenilir bir banka mı arıyorsunuz? O zaman doğru yere geldiniz! İsveç’te kurulan TF Bank, 2018 yılından bu yana Almanya’daki müşterilerine ücretsiz Mastercard Gold kredi kartı imkanları sunuyor.

TF Bank'ın Gold Mastercard'ı, limiti yüksek, faizi düşük; üzerindeki kabartma yazıları ve hologramı altın rengi olan kredi kartıdır.

 

TF Bank’ın sunduğu Mastercard Gold’un avantajları nelerdir?

-  Başlangıç ücreti “0 Euro”
- Yıllık ücret “0 Euro”
- Fatura teslimatı “0 Euro”
- Temassız ödeme seçeneği
- Esnek geri ödeme seçeneği
- 51 güne kadar faizsiz alışveriş
- Dünya çapında ücretsiz ödeme yapın
- Ücretsiz çevrimiçi bankacılık
- Kapsamlı seyahat sigortası paketi

 

TF Bank Mastercard Gold ile esnek taksit ödemeleri

Verilen kredi limitini özgürce kullanma avantajına sahipsiniz. TF Bank, ihtiyaçlarınızı ve her an beklenmedik harcamaların ortaya çıkabileceğini düşünerek Bireysel kredi limiti, ödemelerinizi tam olarak ne zaman yapmak istediğinize karar vermeniz için size ek esneklik sağlar.

Yurt dışı gezileri ve tatiller için doğru seçim

Kredi kartınız ile dünyanın her yerinde ücretsiz ödeme yapabilirsiniz. Yani herhangi bir yabancı işlem veya döviz ücreti yoktur. Ayrıca uçuştan önce kartınızı aktif hale getirmeniz gerekmiyor. Kredi kartınız aktivasyondan hemen sonra kullanılabilir.

TF Bank kredi kartı ile yapacağınız kiralık araç rezervasyonlarınızda ek avantajlardan faydalanabilir ve nakit para iadesi alabilirsiniz.

 

Temassız, güvenli ödeme

Temassız ödeme sembolüne dikkat edin.Bu size temassız ödeme yapabileceğinizin sinyalini verir. Ancak Apple Pay veya Google Pay, güvenli bir ödeme seçeneği olarak da kullanılabilir.