'Hükümet benimle canlı yayına çıkamıyor'

'Hükümet benimle canlı yayına çıkamıyor'

CHP lideri Kemal Kılılçdaroğlu, "Ben doğruları söylemiyorsam, istediğiniz televizyonda buyurun gelin tartışalım diyorum. Gelemiyorlar, korkuyorlar" dedi.

Hükümete ‘Televizyon programında tartışalım. Beni mahçup edin” çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, “'Kılıçdaroğlu doğruları söylemiyor' diyorlar. Koro halinde söylüyorlar. Ben de onlara şu teklifi yapıyorum. Ben doğruları söylemiyorsam size televizyonda buyurun gelin tartışalım diyorum. Beni mahcup edin. Belki bu kadar propagandaya ihtiyaç kalmayacak. Diyeceksiniz ki, 'sen şöyle diyorsun. Anayasa'nın şu değişikliği öyle demiyor'. Diyim ki 'doğru ben bunu atlamışım'” diyerek şunları söyledi:

Korkıyorlar

“Böyle bir şey demiyorlar. Gelmiyorlar. Oturup tartışmıyorlar. Amerika'da, Fransa'da, Japonya'da İngiltere'de hangi model var? Seçimlerden ya da referandumdan önce liderler bir araya gelirler. Otururlar medeni insan gibi tartışırlar. Vatandaş da kahvesinde ya da evinde otururken seyreder. Kim doğruyu söylüyor. Kim doğruyu söylemiyor. Bizim vatandaşımızın aklı var. Hem cesaret edemiyorlar gelmeye, hem de bize diyorlar ki, 'doğruları söylemiyorsuz'. Hangisini yanlış söylüyoruz? Hangi cümlemiz yanlış?"

HABERE YORUM KAT