Horladığı için komşusunu öldürdü!

Horladığı için komşusunu öldürdü!

ABD'de bir adam, komşusunu bıçaklayarak öldürdü. Suçun öncesinde yüksek sesle horlama nedeniyle uzun süredir devam eden bir tartışma yatıyordu.

ABD'de tartışma yaratan bir olay yaşandı.

Associated Press haber ajansının aktardığına göre, ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki Upper Moreland Township'ten bir adamın 62 yaşındaki komşusunu bıçaklayarak öldürdüğü iddia ediliyor.

OLAY NASIL YAŞANDI

Habere göre, 55 yaşındaki adam yemek yerken hasmı daha önce penceresindeki ızgarayı sökmüş ve kilitli olmayan pencereyi açmıştı. Adamların yaklaşık 20 dakika boyunca pencereden sözlü atışmalarda bulundukları söyleniyor. 62 yaşındaki adam, çok yüksek olan ve duvarlardan duyulabilen horlaması nedeniyle komşusunu defalarca şikayet etmişti. Ancak sonunda sakinleşti ve horlamayı hafifletmek için burun ameliyatı için para ödemeyi önerdi. Elini sıkmak istediğinde ve komşusu ona kapının kilidini açtığında, saldırgan adamın, bir bıçak ve şok tabancası ile komşusuna saldırdığı ve daha sonra bıçağı aniden komşusunun göğsüne sapladığı ileri sürülüyor.

ARALARINDA HEP KAVGA VARDI

Geçtiğimiz bir buçuk yıl boyunca, iki adam arasında yüksek sesle horlamaları nedeniyle "kişisel sorunlar" yaşandığı ve bunun da polise yapılan birkaç aramayla sonuçlandığı bildirildi.

Acil servis ekipleri olay yerine vardığında kurban yerde ağır yaralı olarak yatıyordu. Adam daha sonra hastanede hayatını kaybetti. Komşusu adam öldürmek ve suç aleti bulundurmakla suçlandı. Saldırgan adam tutuklanırken, kefaleti bir milyon Dolar olarak belirlendi.

ARTI49

HABERE YORUM KAT