Görüşmeye saatler kala Akşener’in yardımcısından Özgür Özel’e sert sözler

Görüşmeye saatler kala Akşener’in yardımcısından Özgür Özel’e sert sözler

CHP lideri Özgür Özel ile İYİ Parti lideri Meral Akşener saatler sonra yani yarın sabah 10:30’da bir araya gelip yerel seçim ittifakını konuşacak. Görüşme öncesi Akşener’in yardımcısı Tolga Akalın Özel’e sert sözlerle yüklendi.

Yerel seçimler öncesi yarın Ankara'da dikkat çeken bir görüşme gerçekleşecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir araya geliyor.

Görüşme İYİ Genel Merkezi'nde saat 10:30'da gerçekleşecek. Gündemde başta Ankara ve İstanbul olmak üzere yerel seçimlerde olası iş birliği alternatifleri olacak.

Görüşme öncesi Meral Akşener’e yeni bir ittifak teklifi geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gece yarısı sosyal medya mesajıyla Akşener’e ittifak çağrısı yaptı.

Bu çağrıyla aynı saatlerde bu kez Meral Akşener’in yardımcısı Tolga Akalın’ın Halk TV’de Özgür Özel’e sert sözleri vardı.

Tolga Akalın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Türkiye'yi işgalci olarak tanımlayan operacı Pervin Chakar'ın elini öpmesini eleştiriyordu.

İYİ Parti Göç Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın, Halk TV’deki açıklamalarını bu kez sosyal medyada “Türkiye'nin bütünlüğü içerisinde bir Kürt devleti kurulması gerektiğini ifade eden birinin elini öpmekle, aynı düşüncelere sahip Şivan Perver'le 'Megri Megri' türkü söylemek arasındaki fark nedir?” mesajıyla paylaştı.

Özel, bu konuyla ilgili "Pervin Chakar’ı da izledim ve çiçek verdim. Çiçek verirken bir sanatçıya gösterilmesi gereken ilgi ve nezaket olarak öyle yaptım. Hiç de pişman değilim" demişti.

ta.jpg

HABERE YORUM KAT
2 Yorum