Frankfurt maçından dönen taraftar treni birbirine kattı

Frankfurt maçından dönen taraftar treni birbirine kattı

Almanya’da Frankfurt maçından dönen bir vatandaş, trendeki yolculara ve polise saldırgan davranışlarda bulundu.

2 Kasım 2023 tarihinde saat 1:30 sularında bir trenin kondüktörü Mainz Federal Polisine bir adamın yolcuları taciz ve tehdit ettiğini bildirdi.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerden sonra, adamın Viktoria Köln ile Eintracht Frankfurt arasında oynanan futbol maçından döndüğü anlaşıldı. İfadelere göre, adam Köln Messe/Deutz istasyonunda bir Eintracht Frankfurt taraftarının atkısını çaldı ve ardından pist alanına fırlattı.

Sanık ve mağdur daha sonra trene bindiler. Adam trende, kendisi de Eintracht Frankfurt taraftarı olmasına rağmen, mağdura ve diğer yolculara hakaret ve tehditlerde bulundu. Polisin açıklamasına göre, Mainz'a vardıktan sonra 25 yaşındaki şahıs polis memurlarına da hakaret etti ve kaçmaya çalıştı. Ayrıca agresif davranışlarda bulundu ve polis memurlarına vurdu. Daha sonra ise kelepçelenerek Mainz ana istasyonundaki federal polis karakoluna götürüldü. Karakolda da direnmeye devam etti ve gözaltına alındı. Şahsın nefesinde 0.63 promil alkol olduğu ve uyuşturucu etkisi altında olduğu tespit edildi.

Şahıs hakkında kolluk kuvvetlerine mukavemet, hakaret, zorlama ve tehdit suçlarından cezai kovuşturma başlatılmıştır.

ARTI49

HABERE YORUM KAT