Berlin S-Bahn'da sefer iptalleri ve aksamalar

Berlin S-Bahn'da sefer iptalleri ve aksamalar

S-Bahn, inşaat çalışmaları nedeniyle Berlin'de aksaklıkların yaşanacağı hatları ve güzergahları listeledi.

İnşaat çalışmaları nedeniyle bugün Berlin S-Bahn hatlarında aksamalar ve iptaller yaşanacak. S-Bahn tarafından yapılan duyuruya göre, çeşitli güzergahlarda yedek seferler düzenlenecek ya da zaman çizelgesi değiştirilecek. Çalışmalardan birkaç hat etkilenecek.

S85 hattı Çarşamba ve Perşembe günleri sabah 5 ile akşam 8 arasında Waidmannslust ve Frohnau arasında çalışmayacak. Yolcuların S1'e geçmesi gerekecek. Ayrıca, Perşembe günü saat 22:00'ye kadar Birkenwerder ve Oranienburg arasında S1 ve S8 hatlarında yedek otobüs hizmeti verilecek.

S3, S5, S7, S75 ve S9 hatlarında Ostkreuz ve Ostbahnhof arasındaki tren sıklığı değiştirildi. Trenin yoğun olduğu saatlerde trenler her 5/5/10 dakikada bir, S7 ve S75 ise gün boyunca her 10 dakikada bir hareket edecek. Hoppegarten ve Mahlsdorf arasındaki S5 hattında seyahat edenlerin de 2 Nisan'a kadar yedek otobüs servisine geçmeleri gerekecek.

Akşam saat 22.45'ten 01.30'a kadar Schönhauser Allee ile Bornholmer Straße arasındaki S41, S42 ve S8 numaralı S-Bahn trenleri iptal edilecek. Yolcuların bunun yerine Gesundbrunnen üzerinden seyahat etmeleri veya Schönhauser Allee ile Pankow arasındaki U2'yi kullanmaları gerekecek.

Frankfurter Allee ve Schönhauser Allee arasında Ringbahn trenleri bu süre zarfında sadece 10 dakikada bir çalışacak. S75 hattı üzerindeki Gefahrenseestraße istasyonu bir sonraki duyuruya kadar iptal edilecek.

Çalışmalardan etkilenen hat ve seferler şöyle:

ARTI49

HABERE YORUM KAT