Bavyera'da 100 kişi birbirine girdi: Polis kavgaya müdahale etti

Bavyera'da 100 kişi birbirine girdi: Polis kavgaya müdahale etti

Bavyera eyaletinin, Fürth belediye binasında meydana gelen olayda, iki grup arasında çıkan kavga sonucu bölgeye yoğun polis kuvveti gönderildi. Polis kuvvetleri, kavga eden grubunun 100 kişi olduğunu iddia etti. Soruşturma devam ediyor.

Orta Frankonya destek polis birimi, Cuma günü iki büyük grup arasında çıkan bir anlaşmazlık nedeniyle Fürth'e konuşlandırılmak zorunda kaldı. Görgü tanıklarına göre, akşam saatlerinde büyük bir kalabalık belediye binası önünde birbirine girdi.

Bir polis sözcüsü, polislerin olay yerine vardıklarında yaklaşık 100 kişi saydıklarını ve bunlardan yaklaşık 20'sinin aşırı saldırgan hareketlerde bulunduğunu söyledi. Saldırganlardan biri polise saldırmaya başlayınca, polis ekipleri saldırganı tutukladı. Saldırgan ayrıca iki polis memurunu hafifçe yaraladı.

YÜKSEK ORANDA ALKOLLÜ ÇIKTI

Polis sözcü, ancak çağrılan takviye kuvvetlerin yardımıyla durumun nihayet kontrol altına alınabildiğini belirtti. Daha önceki bulgulara göre, kavga öncesinde 24 yaşındaki genç ile diğer grup arasında henüz bilinmeyen nedenlerle fiziksel bir münakaşa yaşanmıştı.

Adamın geçici olarak tutuklandığı ve polis merkezine götürüldüğü bildiriliyor. Savcılık tarafından istenen kan örneğinde 24 yaşındaki gençte binde ikinin üzerinde alkol tespit edildi. Operasyon sırasında Königstraße'nin kısmen kapatılması gerekti. Fürth polisi soruşturmaya devam ediyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT