Almanya'nın en tanınan teknoloji marketi sessiz sedasız ortadan kayboluyor!

Almanya'nın en tanınan teknoloji marketi sessiz sedasız ortadan kayboluyor!

Alman elektronik perakende devi Saturn'un geleceği belirsizleşiyor. Şirket, sahip olduğu mağazaların isimlerini değiştirme kararı alarak perakende sektöründe önemli bir adım atmış durumda.

Almanya'nın en popüler elektronik mağazalarından biri olan Saturn, mağazalarının isimlerini ve markasını değiştirme planları hakkında henüz kesin bir açıklama yapmamış olsa da, bu adımın arkasındaki nedenler ve gelecekteki planlar belirsizliğe neden oluyor. Bununla birlikte Saturn ve Media-Markt arasındaki yakın gelişmeler müşterilerin kafasını karıştırıyor.

150'den fazla mağazasıyla geniş bir müşteri kitlesine hitap eden tanınmış markanın nasıl bir yol izleyeceği konusunda merak uyandırıyor.

Öte yandan Media-Markt ve Saturn yılın başından beri birlikte daha yakın çalışıyor. Müşteriler uzun süredir. Media-Markt veya Saturn markası altında alışveriş yapmalarına bakılmaksızın tüm mağazaların ve iki çevrimiçi mağazanın ürün ve hizmetlerine erişebiliyor. Bununla birlikte bazı Saturn mağazaları tadilata girdikten sonra ismini Media-Markt olarak değiştirmişti. Edinilen bilgiye göre bu yıl toplam 10 şubenin adı daha değiştirilecek. Yetkililer tüketicilerin Media-Markt'a satın aldıkları Saturn ürünlerini de teslim edilebilineceğinin altını çiziyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT