AK Parti yöneticisi açıkladı: Fatih Terim Fonu’ndaki aşk evliliğini zora soktu

AK Parti yöneticisi açıkladı: Fatih Terim Fonu’ndaki aşk evliliğini zora soktu

Seçil Erzan dosyasında adı geçen ve Erzan ile aşk yaşadığı iddia edilen Nuri Köşkdere AK Parti Çorlu Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa etti. AK Parti Çorlu Başkanı Kelle süreci 10Haber’e anlattı.

Ünlü futbolcuları “Fatih Terim Fonu” vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan dosyasıyla ilgili olarak Erzan’ın memleketi Çorlu’da sıcak gelişmeler var. Erzan’ın “Yatırım yapmak amacıyla para aldığım kişilerden” dediği AK Parti Çorlu Belediye Meclis Üyesi Nuri Köşkdere partisinden ve meclis üyeliğinden ayrıldı. Parti teşkilatının disiplin kuruluna sevk ettiği Köşkdere Çorlu Belediye Başkanlığı’na gönderdiği dilekçede “sağlık sorunlarını” gerekçe göstererek istifa etti.

10Haber Nuri Köşkdere’nin istifasının ayrıntılarını öğrenmek için AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle’ye ulaştı.

AK Partili Başkan Kenan Kelle, Nuri Köşkdere’nin kendi isteğiyle istifa ettiğini, herhangi bir yönlendirme olmadığını söyledi. Kelle “Nuri Bey partimizin zedelenmemesi için görevinden istifa etti. Tabii bizim de beklediğimiz bir istifaydı. Partiye zarar vermeyecek bir karaktere sahiptir” dedi.

Medyada yer alan çoğu haberin asılsız olduğunu öne süren AK Partili Başkan Kelle “Üç yıldır Seçil Hanım ile hiçbir irtibata geçmemiş, herhangi bir muhabbeti olmamış. Daha önceden görüşmüş olabilir, insanların kişisel hakkı. Ticaret yapan bir insan, para yatırmış olabilir. Ama üç yıldır, 2021 yılından bu yana Seçil Hanım ile kesinlikle görüşmemiş” dedi.

Ancak dava dosyasına giren belgelere göre Nuri Köşkdere’nin üç yıldır Seçil Erzan ile irtibata geçmediği iddiası doğru değil.

Seçil Erzan tutuklandıktan sonra 12 Nisan 2023’de yazdığı el yazısı notta Nuri Köşkdere’den yardım istediği görülüyor. Erzan’ın notunda “Nuri ev ve Bozcaada Göktürk’ü çözsün. Nuri bana en iyi avukatı bulsun, bankacılık kanunundan anlayan en iyi ceza avukatı bulman şart önemli” diyerek Nuri Köşkdere’den yardım istediği anlaşılıyor.

İşte o el yazısı not:

whatsapp-image-2023-12-04-at-16-51-57.jpeg

‘ERZAN’DAN SONRA KÖŞKDERE’NİN EVLİLİĞİ BELKİ SIKINTIYA DÜŞTÜ’

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle, Nuri Köşkdere’nin evliliğinin de sıkıntıya girmiş olabileceğini söyledi. Kelle “Kendisi de bilgi kirliliği yüzünden çok rahatsız. Ailevi bağları çok büyük derecede açıldı. Arkadaşın evlilik durumu bile belki sıkıntıya düştü şu anda. Bu konunun gün yüzüne çıkmış olması arkadaşın aile bağlarını kopardı” dedi.

Seçil Erzan ile Nuri Köşkedere’nin aşk yaşadığı iddiasının tanıklarını 10Haber gündeme getirmişti.

O tanıklardan biri Hasan Çorbacı. Seçil Erzan’ın babasıyla birlikte pazarcılık yapan ve Erzan’ı çocukluğundan itibaren tanıyan Hasan Çorbacı 10Haber’e yaptığı açıklamada “Nuri Köşkdere Çorlu’nun eski, önemli zenginlerinden. Köşkdere ile Seçil uzun süre aşk yaşadı. Bunu Çorlu’da duymayan kalmadı” demişti.

‘SEÇİL HANIM’I HAYATINDAN KOMPLE ÇIKARMIŞTIR’

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle “Nuri Köşkdere size isminin neden dava dosyasında geçtiğini açıkladı mı” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Sadece Seçil Hanım’ın daha önce Nuri Bey’den para aldığının ve kapattığına dair bir cümlesi geçmiş. Buna istinaden dosyada adı geçiyor. Başka hiçbir yerde adı geçmiyor. Hukuksal anlamda konuşuyorum şu anda, basında gerçekleşen bilgi kirliliğinden değil. Hukuksal anlamda kendisinin (Seçil Erzan) Çorlu’da çalışırken Nuri Bey’den para aldığını ve parayı aldığı tutarda iade ettiğini söylüyor. Nuri Bey ise ‘Hayır, benim alacağım duruyor’ diyor ancak 2021 yılından öncesini de hayatından silerek Seçil Hanım’ı hayatından komple çıkarmıştır.”

HABERE YORUM KAT