Yusuf Yazıcı'dan ilk video geldi! Lille'e bu sözlerle veda etti

Yusuf Yazıcı'dan ilk video geldi! Lille'e bu sözlerle veda etti

Rusya'nın CSKA Moskova takımına transfer olan milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Lille takımına veda etti.

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Rusya'nın CSKA Moskova takımına transfer oldu. Rus ekibinden konuyla ilgili yapılan açıklamada satın alma opsiyonlu olarak kadroya katıldığı açıklandı.

Kiralık olarak Rusya'nın yolunu tutan Yazıcı, Fransız ekibi için bir ayrılık mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan yıldız isim, şu ifadeleri kullandı:

"Futbola başladığım ilk günden bu  yana hep en iyisi olmak için çalıştım. Meydan okumaktan ve yeni başlangıçlardan hiçbir zaman kaçmadım.  Edindiğim her tecrübenin, başarının da başarısızlığın da beni ben yaptığına inandım. Şimdi yepyeni bir meydan okuma için veda zamanı.

Geriye dönüp baktığımda, kariyerimde birçok ilki yaşadığım ve her zaman güzel anılarla hatırlayacağım yerden ayrılmak elbette kolay olmayacak.

Formasını terlettiğim süre boyunca desteklerini her zaman yanında hissettiğim, birlikte çok büyük mutluluklar yaşadığımız, beni her zaman özel hissettiren LOSC Lille taraftarına, unutulmaz anları sahada paylaştığım tüm takım arkadaşlarıma, teknik ekiplere, kulübün tüm profesyonellerine en içten dileklerimle teşekkür ederim. 

Futbolun o büyülü hikayesine elimden geldiğince kelimeler eklemeye devam edeceğim. Şimdilik kendinize iyi bakın."

Öte yandan Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova'da 97 numaralı formayı terletecek.

Ağustos 2019'da Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan Yazıcı, bu sezon 22 maçta forma giyerken 1 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT