Yok artık dedirten olay! Hamile kadın aşığıyla gardıropta basıldı

Yok artık dedirten olay! Hamile kadın aşığıyla gardıropta basıldı

Star TV'de Sabahın Sultanı Seda Sayan ismiyle başlayan programda yaşanan olay yok artık dedirtti. 5 aylık hamile kadını ailesi gardıropta sevgilisiyle bastı.

Gülsüm ve Şahin çiftinin Seda Sayan'ın Star TV'de yeni başlayan programına taşınan hikayesi akıllara durgunluk verdi. Evli ve 3 çocuk sahibi olan Gülsüm'ü, eşinin akrabaları evinde bir erkekle bastı.

AŞIĞINI GARDIROBA SAKLADI
Gardıroba sakladığı adamı Gülsüm'ün erkek kardeşi buldu. Gülsüm o sarılarda hamileydi. Gardıroptan çıkan Ahmet isimli babası yaşındaki adamla ilişkisi olmadığını, korktuğu için sakladığını iddia etti. Ailesi ve kocası buna inandı olayı kapattı.

HAMİLE GÜLSÜM GARDIROPTA AŞIĞIYLA BASILDI!

Ancak olaydan 4 ay sonra 4. çocuğunu doğurunca Gülsüm, gardıropta yakalanan adama kaçtı. Gülsüm, Star TV'de Seda Sayan'ın programına çıktı izleyenler açıklamaları ile şaşkına döndü.
3 çocuk sahibi Şahin kayınpederi ile bir başka ile tarlada çalışmaya gitti. Eşini bir gün telefonla arayıp komşu köyde çobanlık yapan Ahmet'in eve geleceğini ve bir senet bırakacağını söyledi. Gülsüm o gün eve gelen Ahmet'i içeri aldı. Ancak kocanın bilmediği bir şey vardı. O da karısı Gülsüm ile Ahmet arasında yasak bir ilişki vardı. Gülsüm kocasının evde olmamasını fırsat bilip ilişkiyi ilerletmişti.

Gülsüm'ün yan komşusu eve girip saatlerce çıkmayan adamı görünce ailesine haber verdi. Şahin'in ablası ve eniştesi ile Gülsüm'ün ağabeyi eve gidip duruma bakmaya karar verdi. Eve girdiklerinde içerde önce kimseyi bulamadılar. Ancak içerde bir sigara kokusu vardı. Şahin'in ablası bir bahane bulup yatak odasına girince şoke oldu. İçerde bir battaniye altına saklanmış ama ayakları görünen bir erkek vardı.

Abla çığlık atıp salondakilerin yanına gidip, 'içerde bir adam var' dedi. Bunun üzerine enişte ve ağabey hemen yatak odasına girdi. İçeri baktıklarında önce kimseyi göremediler. Sonra odadaki gardıroba yöneldiler. Gülsüm hemen önlerine geçip gardırobu açtırmadı. Ağabeyi ısrar edip açınca içerde Gülsüm'ün yasak ilişkide bulunduğu Ahmet'i buldular.

Aile adamı dışarı çıkarıp jandarmaya teslim etti. Gülsüm ise kendisini 'Kavga çıkmasın diye sakladım. Onunla bir ilişkim yok. Sadece korktuğum için bunu yaptım' dedi. Aile durumu başka bir ilde çalışan eşine bildirdi. Eşi Şahin eve döndüğünde karısı ile konuştu ve onun anlattıklarına inandı. Hamile olan eşinden kuşkulansa da evliliği devam ettirdi. 4 ay sonra Gülsüm doğum yaptı. Şahin çocuğun kendisinden olduğuna emin olmak için DNA testi yaptırmak istediğini söyledi. Gülsüm bunu duyunca doğumdan 15 gün sonra evdeki çocukları da alıp kaçtı.

Kayıp zannettikleri Gülsüm'ü arayan eşi ve akrabaları şoke oldu. Zira Gülsüm ilişkim yok dediği gardıropta bulunan Ahmet'e kaçmıştı. Seda Sayan'ın programına çıkan Gülsüm, konuştukça olayın şaşkına çeviren detayları da ortaya çıktı. Gülsüm'ün kaçtığı Ahmet babası yaşındaydı ve Ahmet'in kızı ile Gülsüm sınıf arkadaşıydı. Dahası Ahmet'in eşi Gülsüm'ün de akrabasıydı.
Gülsüm hem babası yaşındaki Ahmet'e kaçmış, hem de akrabası olan onun eşine kuma olarak gitmişti. Gülsüm ile olan ilişkiyi öğrenen Ahmet'in çocukları ve eşi büyük bir şok yaşadı. Canlı yayına bağlanan kızı yaşananları şöyle anlattı:

'Biz gardırop olayını öğrenince babamı evden kovduk. Gülsüm benim okul arkadaşım. Ben duyduğumda inanmadım. Babama sordum o da bana 'o benim kızım yaşımda öyle şey olabilir mi? Bana yakıştırabilir musunuz' dedi. Ben de inandım. Gardırop olayı olana kadar babama senin yanındayız dedik.'
Çobanlık yapan Gülsüm'ün kaçtığı Ahmet'in başka kadınlarla da ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Hatta kızının anlattığına göre Ahmet, yasak bir ilişkiden bir çocuk sahibi de olmuştu. Bu anlatılanlara rağmen Gülsüm'ün sergilediği tavır ise izleyenlere saç baş yoldurdu. Gülsüm, 'Olabilir ispatlayın' diyerek Ahmet ile ilişkisine devam edeceğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT