Yıllar sonra setlere geri dönecek Özgü Namal'ın istediği ücret dudak uçuklattı

Yıllar sonra setlere geri dönecek Özgü Namal'ın istediği ücret dudak uçuklattı

Özgü Namal, uzun bir süredir ekranlardan uzak duran ve gelen her teklifi reddeden bir oyuncu olarak biliniyordu. Ancak, uzun ısrarlar ve telefon görüşmeleri sonucunda ikna edildi. Namal'ın FOX dizisinden kazanacağı para ise oldukça şaşırttı.

Yıllardır setlerden uzak bir şekilde sessiz bir hayat süren Özgü Namal, senarist Necati Şahin'in senaryosuna "evet" demeye karar verdi. Özgü Namal, 10 yıldır ekranda olmayan ve Kurtlar Vadisi ile geniş bir hayran kitlesi edinen bir oyuncu olarak, kamera arkasında da güvendiği isimlerle çalışacak.

Müge Dağıstanlı'nın 10Haber'deki haberine göre, Özgü Namal'ın Meryem karakteri sosyal medyada büyük bir tartışma yaratacak.

Özgü Namal'ın projedeki tek şartı, İstanbul'a dönerek çekimlere katılması ve çalışma saatlerinin çocuklarına uygun şekilde düzenlenmesi oldu.

Özgü Namal, Özcan Deniz ile başrol oynayacağı diziden bölüm başına 700 bin TL ücret talep etmesiyle de gündemde yer aldı. Cinsiyetler arası ücret farkının eşitlendiği bu dizi, eylül sonunda İstanbul'da çekimlere başlayacak.

HABERE YORUM KAT