Yeni Akit: "Almanlar domuz eti ve alkolü bıraktı. Bir de iman etseler...."

Yeni Akit: "Almanlar domuz eti ve alkolü bıraktı. Bir de iman etseler...."

Yeni Akit, Geylani Akan'ın "Almanya’dan güzel haberlerim var" başlık yazısını aktaran "Almanlar domuz eti ve alkolü bıraktı” başlığıyla yayınladı.

Yeni Akit, irfandunyamız.com yazarı Geylani Akan'ın yazısını "Almanlar domuz eti ve alkolü bıraktı" manşetiyle verdi. Haber, sosyal medyada kullanıcıların tepkisini çekti. Bazı kullanıcılar, "Peki bunlardan Almanların haberi var mı?" gibi yorumlarda bulundu.

Akan'ın Almanya'da evine misafir olduğu doktor Osman Tatlı'nın tespitlerini aktardığı yazının Almanların domuz eti ve alkolü bıraktığını iddia ettiği kısmı şu şekilde:

“Aslen Sivaslı olup Peine’de doğup büyüyen kalp doktoru soyadı gibi tatlı insan Osman Tatlı’nın evinde bir gece misafir kaldık. Osman kardeşimin güzel tespitleri var. Almanya’da artık domuz etini elit tabaka yemiyormuş. Muayeneye gelen hastaları; “Ben domuz etini ve içkiyi bıraktım” diyorlarmış. Sağlıklarını korumak için Allah’ın necis dediği domuzu terk ediyorlar, bir de iman etseler ne güzel olur. Artık yaşlıları huzur evlerine koymayıp kendi yakınlarında bakanlar da çoğalıyormuş.”

Artı49                                                                                        Fotoğraf: Alexandre Gonçalves da Rocha - Pixabay

HABERE YORUM KAT