Yazılım dünyasının devi Bill Gates eski Oracle patronunun dul eşine yazıyor

Yazılım dünyasının devi Bill Gates eski Oracle patronunun dul eşine yazıyor

Bill Gates ve Melinda French Gates'in 27 yıllık evliliği 2021 yazında sona erdi. Microsoft'un kurucusu Bill Gates yanında artık yeni bir kadın var. İkisi de birbirini uzun zamandır tanıyor.

Ağustos 2021'de multi milyarder Bill Gates, 27 yılı aşkın evliliğin ardından Melinda French Gates'ten boşandı. Microsoft kurucu ortağı şimdi yeni bir ilişki içinde. 67 yaşındaki Bill Gates, 2019'da ölen eski Oracle patronu Mark Hurd'un dul eşi Paula Hurd ile bir yılı aşkın süredir çıktığı iddia ediliyor. İngiliz gazetesine konuşan çiftin isimsiz bir arkadaşı, "Onlar birbirlerinden ayrılamazlar" dedi.

People dergisine konuşan başka bir kaynak, "Bill Gates ve Paula Hurd'un çıktığı biliniyor. İçeriden edinilen bilgiye göre 60 yaşındaki kadın, Gates'in çocuklarıyla henüz tanışmadı. Hurd ve Gates tenis sevgisini paylaşıyorlar. Bu yıl Melbourne'de düzenlenen Avustralya Açık'ta yan yana fotoğraflandılar. Bundan önce ikisi de yıllar boyunca düzenli olarak aynı tenis turnuvalarına katıldılar.

Paula Hurd, eski Oracle ve Hewlett Packard CEO'su Mark Hurd ile 1990'dan 2019'daki ölümüne kadar evliydi. Çiftin birlikte iki çocuğu var.

Bill ve Melinda French Gates'in birlikte üç çocuğu var. En büyük kızı Jennifer Gates şu anda ilk çocuğunu bekliyor. Microsoft kurucusunun boşanmasından önce, 67 yaşındaki kişinin evlilik dışı ilişki yaşadığı iddia edildi. Bill Gates bunu doğrulamasa da daha sonra şöyle açıkladı: "Kesinlikle hatalar yaptım ve bunların sorumluluğunu alıyorum."

Fotoğraf: Finansdepartementet - Flickr (CC BY-NC-SA 2.0)

HABERE YORUM KAT