Yangın sonrası ‘felç geçirdim’ diyen Tuğba Özay bakın nerede görüntülendi!

Yangın sonrası ‘felç geçirdim’ diyen Tuğba Özay bakın nerede görüntülendi!

Manavgat'ta çıkan yangının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tuğba Özay, çiftliğinin zarar gördüğünü belirterek daha sonra felç geçirdiğini açıklamıştı.

Takvim'de yer alan habere göre; Manavgat'ın Yeniköy mahallesinde başlayan ve 4 bölgeye sıçrayan yangının ardından sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Tuğba Özay, gözyaşları içinde çiftliğinin zarar gördüğünü belirtmişti. Yardım çağrısında bulunan Özay, daha sonra ise hastaneye kaldırıldığını ve felç geçirdiğini
Manavgat'ın Yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangınlar tüm Türkiye'nin ciğerini yakarken Tuğba Özay, dikkat çeken bir paylaşımda bulunmuştu. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan eski manken, gözyaşları içinde video çekerek yardım istemişti.

FELÇ GEÇİRDİĞİNİ AÇIKLADI
Yardım çağrısında bulunan Özay, daha sonra ise hastaneye kaldırıldığını ve felç geçirdiğini açıklamıştı. Özay, "Arkadaşlar ben felç geçirdim. Yandı, her yer yandı. Çiftliğimiz, evimiz her şey yandı. Dünden beri yalvarıyorum. Destek istiyorum. Yandı, her yer yandı. Ben böyleyim, felç geçirdim" demişti.

ÇİFTLİĞİ YANMADI!
Tuğba Özay'ın yakın arkadaşı Onur Akay da geçen gün şu açıklamayı yapmıştı: "Tuğba Özay'ın Manavgat Poyraz Çiftliği'nde hiçbir sıkıntı yok. Yakınlarına kadar gelen yangına müdahale edilmiş"

AÇILIŞA KATILDI
Yangın sonrası yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Tuğba Özay, bugün Şirinevler'de bulunan bir kuyumcunun açılışına katıldı.

Kurdele kesen Özay'ın eğlenceli tavırları ve maskesiz oluşu dikkat çekti. Açılışta yangınlarla ilgili konuşma da yapan Özay, şu ifadeleri kullandı: "Bu organizasyonun açılışında bulunmaktan dolayı mutluyum. Biliyorsunuz, çok zor günlerden geçiyor ülkemiz... Ülkemizin dört bir yanında çok büyük yangınlar var. Bu yangınlar olurken tabii bir yandan da hayat devam ediyor.
Öncelikle yangını yaşayan, afet bölgesinde olan bütün vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun diyorum, bir an önce yangının yaralarının sarılmasını, yangınların dinmesini diliyorum. Çok özür dilerim konuşmama bu şekilde başlamak zorundaydım ama mutlak mutluluk olmadığı gibi mutlak acı da yoktur umuyorum ki ülke olarak yaşamış olduğumuz bu acılı günleri atlatırız"

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ
Yangının ilk günü gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunan Tuğba Özay'ın açılıştan görüntülerinin sosyal medyaya düşmesi üzerine tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte Tuğba Özay için yapılan o yorumlar...
tepki.jpg

tepkiiii.jpg

HABERE YORUM KAT