Volkswagen merakla beklenen yeni Golf'ün özelliklerini açıkladı

Volkswagen merakla beklenen yeni Golf'ün özelliklerini açıkladı

Volkswagen ünlü modeli Golf'ün 50'nci yaşını kutluyor. Tam 50 sene önce ilki üretilen Golf’ün beklenen yeni modelindeki değişiklikler açıklandı.

Alman otomobil devi Volkswagen, tarihinin en çok satılan araç modellerinden olan Golf'ün, ilk üretiminden tam 50 yıl sonra piyasaya sürülecek yeni modelinin özelliklerini açıkladı.

37 milyondan fazla satan aracın yeni versiyonunda müşteri memnuniyetini artırmayı planlayan şirket tarafından açıklanan bazı detaylar şöyle:

Yeni modelde değişen farlar dikkat çekiyor. Yeni bir görünüme sahip LED farlar ilk kez Volkswagen logosuyla aydınlatılacak. Ekstra bir ücret karşılığında, 500 metreye kadar menzile sahip bir uzun farlar da mevcut olacak.

DAHA UZUN SÜRÜŞ SÜRESİ

Aracın toplam dokuz farklı sürüş varyantı bulunacak. Ayrıca DC hızlı şarj fonksiyonuna sahip yeni plug-in hibrit sürücüler daha fazla güce ve yaklaşık 100 kilometrelik bir elektrikli menzile sahip olacak. Bu gelişme kullanıcılara daha uzun sürüş süresi tanıyacak.

AKILLI TELEFONLA PARK

Golf’ün yeni modelindeki en büyük gelişmelerden biri de sürüş asistanları; “Park Assist Plus” ve “Park Assist Pro” olacak. Seride ilk kez sunulan bu yenilik, akıllı telefonlar aracılığıyla aracın park ettirilebilmesinin önünü açacak ve 360 derecelik görüş açısıyla beraber ek manevra destekleri sağlayacak.

ARTI49

HABERE YORUM KAT