Viyanalılara posta kutusunda 200 Euroluk yardım

Viyanalılara posta kutusunda 200 Euroluk yardım

Enerji yardımı için Viyana belediyesi mektup göndererek bilgilendiriyor.

Viyana Eyalet Yönetimi, artan enerji ve konut maliyetleri için yardım sağlamaya devam ediyor. Hane başına 200 Euro olarak tekrarlanan yardımlar ödenirken maaş limitleri de dikkate alınacak.

Yapılacak olan 200 Euro'luk yardım, yaklaşık 500.000 haneye dağıtılacak ve her evin enerji faturalarını kaydettiği kişinin adına Viyana belediyesinden mektup gönderilecek.

Belediyenin banka bilgilerini kaydetmesi nedeniyle, adres ve gelir durumları değişmemiş kişilerin Wiener Energiebonus '23'ü için tekrar müracaat etmeleri gerekmiyor. Wiener Energiebonus '22'yi 25 Mart 2023 tarihine kadar alanlar otomatik olarak banka bilgilerinde ya da posta havalesi ile ödenecektir.

Son olarak başka bir federal eyaletten Viyana'ya taşınan herkes için, Viyana Enerji Bonusu '23'ün otomatik ödemesini almamaları durumunda, başvuru yapmaları gerekiyor. Bundan sonra, bu kişilere bireysel bir şifre içeren mektuplar aracılığıyla çevrimiçi başvuru hakkında bilgi verilecektir. Otomatik ödemeler ve yeni çevrimiçi başvurular için mektuplar, Nisan 2023'e kadar süresiz olarak gönderilecek.

HABERE YORUM KAT