Vatikan'da eşcinsel papaz alarmı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Eski bir erkek eskortun, kendisiyle birlikte olan 40 papazın listesini ve kanıtların bulunduğu dosyayı göndermesi, Vatikan'ı karıştırdı.
VATİKAN - Hristiyan dünyasının kalbinde eşcinsel papaz şoku yaşanıyor. Papalık'ın bulunduğu Vatikan'a 40 eşcinsel papazın listesini ve 1200 sayfalık kanıtların yer aldığı bir dosyayı gönderen erkek eskort, ortalığı karıştırdı.
Francesco M. adındaki eskort, bunun yasal bir suç olmadığını ancak günah olduğunu ve artık ikiyüzlülüğe dayanamadığını gerekçesiyle böyle bir karar aldığını açıkladı. İlk olarak Napoli Başpsikoposluğu'na gönderilen dosya, oradan Vatikan'a gönderildi. Eşcinsel rahiplerin Napoli'de çalışmadıklarını belirten Başpsikopos, "Hata yapanlar bedelini ödemeli. Bu tip cezalar, tövbe edilmesine yardım eder" dedi.
Dünya