Vakıfbank, Viyana'da 20. yılını kutladı

Vakıfbank, Viyana'da 20. yılını kutladı

VakıfBank International AG´nin Viyana´daki 20. kuruluş yıldönümünü görkemli bir galayla kutladı.

VİYANA - VakıfBank International AG´nin Viyana´daki 20. kuruluş yıldönümü görkemli bir gala ile kutlandı.

Devlet adamlarına konukevi olarak hizmet veren Hotel Imperial'de geçtiğimiz günlerde yapılan gala gecesinde Türkiye rüzgarı esti. Galaya siyaset, ekonomi ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldılar.

Avusturya Federal Ekonomi Dairesi, Avusturya Basın Birliği'nin büyük ilgi gösterdiği geceye Viyana Büyükelçisi Ümit Yardım, BM nezdinde Büyükelçi Ahmet Muhtar Gün, Avusturya'nın Ankara Büyükelçilerinden Dr. Emil Brix, Dr. Ralph Scheide, Başkonsolos Asip Kaya, Türkiye Vakıflar Bankası TAO genel müdür yardımcıları Şuayip İlbilgi, Ferkan Merdan ve Mikail Hıdır katıldılar. 

Gecenin ev sahipliğini yapan Vakıfbank International AG CEO'su Ahmet V. Bıyık konuşmasında, bankanın iki ülke arasındaki gelişmelere yaptığı hizmetler, yirmi yıl içinde aldığı yol ve 2018'de gerçekleşen son yirmi yılın en büyük karına dikkat çekti. Bıyık, Avusturya Haber Ajansı'na verdiği bir röportajda da, bankanın Avusturya Bankalar Denetleme Kurulu (FMA) ve Avusturya Merkez Bankası ile olan uyumunun ve yeni iş modeli ile yakaladıkları başarının altını çizmişti.

HABERE YORUM KAT