Uyarıları dinlemeyen vatandaşlar gümrükte fena yakalandı! Frankfurt'tan yola çıkan yolcu bir çanta dolusu eşya kaptırdı...

Uyarıları dinlemeyen vatandaşlar gümrükte fena yakalandı! Frankfurt'tan yola çıkan yolcu bir çanta dolusu eşya kaptırdı...

İki farklı sınır kapısında yapılan incelemeler sonucu gümrük memurları birçok ürüne el koydu.

Gümrük yetkilileri birçok defa başka ülkeye geçişlerde yasak olan ürünleri ve ürün sayısını belirtip vatandaşları uyarıyor. Ancak vatandaşlar bu uyarıları çok dikkate almıyor. 

Gümrük kontrolleri sırasında çok dikkatli bir şekilde inceleme yapan memurlar her seferinde bu ürünlere el koyuyor.

4 Mart'ta iki farklı sınır kapısında birçok ürüne yine el konuldu.

Horgoš sınır kapısında, değeri yaklaşık yarım milyon dinar olduğu tahmin edilen 28 adet "Samsung Galaxy" tablet bilgisayarın kaçırılma girişimi engellendi.

Franktuft-Smederevska Palanka güzergahında altı  vatandaşın seyahat ettiği bir yolcu minibüsünde yapılan detaylı inceleme sırasında ülke girişinde tespit edildi.  

ekran-resmi-2023-03-08-20-26-51.png

Aynı gün Preševo ​​​​sınır kapısında, ülkenin girişinde ayrıntılı bir inceleme için yabancı plakalı bir otobüs seçildiğinde yemek kutularında sigaralar bulundu. 

ekran-resmi-2023-03-08-20-28-13.png

Kuzey Makedonya'dan İsviçre'ye seyahat eden yolcuların bagajları arasında, otobüsün bagajına yerleştirilmiş, içinde 140 paket farklı sigara bulunan üç karton kutu içinde yiyecek bulundu.

HABERE YORUM KAT