Ünlü oyuncunun sosyal medya yıldızına attığı video internete sızdı!

Ünlü oyuncunun sosyal medya yıldızına attığı video internete sızdı!

48 yaşındaki üç çocuk babası oyuncu ve yönetmen Ben Affleck'in videosu internete sızdı.

10 yıllık eşi Jennifer Garner'ı, çocuklarının dadısıyla aldattığı gerekçesiyle evliliği biten oyuncu ve yönetmen Ben Affleck, son olarak oyuncu Ana de Armas ile yaşadığı ilişkiyi bitirmişti.

Ben Affleck'in, bir sosyal medya yıldızıyla flört etmeye çalışırken çekilen bir videosu ortaya çıktı.Videoyu paylaşan kişi ise Affleck'in profilinin sahte olduğunu düşünüp onun flört telifini geri çeviren Nivine Jay adlı sosyal medya yıldızı. Ben Affleck ile Nivine Jay adlı genç kadın, Raya adlı bir flört sitesinde tanıştılar.

Ben Affleck, Jay ile yakından ilgilendi. Fakat genç kadın onun gerçekten Ben Affleck olduğuna inanmadı.Genç kadın, Afflech'in hesabını sahte profil sandığı için onun flört teklifini reddetti. 

 

 

Affleck de bunun üzerine Jay'i Instagram'da takibe alıp ona direkt mesaj yoluyla bir video gönderdi. 

Jay'in paylaştığı bu videoda Ben Affleck, kamera karşısına geçip "Nivine, neden benimle eşleşmedin? Bu benim" derken görülüyor.

Jay paylaşımına "Raya'da Ben Affleck ile eşleştiğim zamanı düşünüyorum. Ve ben onun sahte olduğunu düşünüp onunla eşleşmedim. O da bana Instagram'dan bir video gönderdi" diye yazdı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT