Ünlü oyuncudan 55 tilkiyi öldürtüp kendine kürk yaptıran Bülent Ersoy'a sert sözler!

Ünlü oyuncudan 55 tilkiyi öldürtüp kendine kürk yaptıran Bülent Ersoy'a sert sözler!

Bülent Ersoy'un 55 'rönar arjante' cins gümüş tilki kürkünden yapılan paltosuyla verdiği poz bir tepki de başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu'ndan geldi.

Burçin Terzioğlu, 'Siz de kürk giyiyor veya kürk giyenlere sıcak bakıyor olabilirsiniz ama muhtemelen kürk sektöründeki vahşeti bilmiyorsunuz' sözleri ile tepki gösterdi.

Kürk merakı nedeniyle sık sık eleştirilen Bülent Ersoy önceki gün verdiği pozlarla olay oldu. Bülent Ersoy'un sipariş ettiği özel palto içi 55 tilkinin kürkü kullanıldığı iddia edildi. Ersoy, palto için 450 bin TL'yi gözden çıkardı.

55 tilkinin öldürülmesine neden olan kürk paltoyu giyen Bülent Ersoy'a Burçin Terzioğlu tepki gösterdi. Terzioğlu, şu ifadeleri kullandı:

'Siz de kürk giyiyor veya kürk giyenlere sıcak bakıyor olabilirsiniz ama muhtemelen kürk sektöründeki vahşeti bilmiyorsunuz. Bir kürk manto için en az 50-60 hayvanın katledildiğini, çiftliklerde üst üste kafeslerde aç bırakıldıklarını bilmiyorsunuz. Bunları bilip de halen kürk giymeye devam ediyorsanız, ciddi bir vicdan sorununuz olduğunu söylemek mümkün'

HABERE YORUM KAT