Ünlü çifte kanser şoku!

Ünlü çifte kanser şoku!

İtalyan blogger Chiara Ferragni ile mutlu bir evlilik sürdüren Fedez, pankreas kanserine yakalandığını duyurdu. Ünlü rapçi, hastane odasında verdiği pozları Instagram'dan paylaşarak, sağlık durumunu açıkladı

Ünlü model ve sosyal medya fenomeni  ile eşi şu sıralar zor bir dönemden geçiyor. 34 yaşındaki moda ve internet yıldızının rap şarkıcısı eşi pankreas kanseri nedeniyle bıçak altına yattı. Hem kendisi hem de eşi yaşadıklarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

İtalyan model, moda tasarımcısı ve blogger Chiara Ferragni'nin rap'çi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı. Gerçek adı Federico Leonardo Lucia olan 33 yaşındaki Fedez, pankreasında bulunan bir tümör nedeniyle altı saat süren bir operasyon geçirdiğini açıkladı.

Instagram sayfasında hastanede çekilen fotoğraflarını paylaşan Fedez olup biteni şöyle anlattı: "Geçen hafta pankreasımda nadir görülen bir tümör olduğunu öğrendim. Bu tümör zamanında alınmazsa hoş olmayan durumlarla karşılaşabileceğim söylendi. Bunun üzerine hem pankreasın bir kısmı hem de tümör altı saat süren bir operasyonla alındı."

Fotoğraf: Instagram

HABERE YORUM KAT