Üç Real Madrid oyuncusu tutuklandı

Üç Real Madrid oyuncusu tutuklandı

İspanyol haber sitesi "El Confidencial"ın haberine göre, Perşembe sabahı antrenman sahasında üç Real Madrid oyuncusu tutuklandı.

Kraliyet Ligi'nin ikinci takımından bir oyuncu ve C takımından iki futbolcu bu soruşturmaya dahil edildi. C takımından bir başka oyuncu da "gizli bilgileri aktardığı şüphesiyle" soruşturuluyor.

Futbolculardan birinin 16 yaşındaki -dolayısıyla reşit olmayan- bir kızla - rızası olmadan - seks videosu kaydettiği ve daha sonra bunu WhatsApp üzerinden dağıttığı iddia ediliyor.

İddia edilen mağdurun annesi 6 Eylül'de suçun muhtemelen gerçekleştiği Kanarya Adası Gran Canaria'da şikayette bulundu. Yerel polis - Las Palmas Guardia Civil - soruşturmayı yürütüyor.

"El Confidencial" olaya karışanların isimlerini vermiyor ama şöyle yazıyor: "Polis kaynakları, aralarında A takım oyuncularının da bulunduğu başka oyuncuların da olaya karışmış olabileceğini belirtiyor."

Bu arada Real Madrid de bir açıklama yayınladı. Perşembe akşamı yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Real Madrid, bir Castilla oyuncusu ve üç Real Madrid C oyuncusunun, WhatsApp üzerinden özel bir videonun dağıtıldığı iddiasıyla ilgili bir şikayetle bağlantılı olarak Guardia Civil'e ifade verdiklerini öğrendiğini duyurur. Kulüp gerçekler hakkında kesin bilgiye sahip olur olmaz, uygun önlemleri alacaktır."

Hakim, suçlanan oyuncuların ifadelerini aldıktan sonra serbest bırakılmalarına karar verdi. Şu anda yetkililer muhtemelen gerekli sonuçlara varmak için olaya karışanların cep telefonlarına yüklenen resimleri inceliyor.

HABERE YORUM KAT