Twitch fenomeni Jahrein Almanya'daki Ziraat Bankası rezaletine verdi veriştirdi

Twitch fenomeni Jahrein Almanya'daki Ziraat Bankası rezaletine verdi veriştirdi

Ziraat Bankası, Almanya Bankacılık Denetleme Kurumu BaFin’in Almanya'da faaliyet gösteren Ziraat International'e yüksek cezalar kestiği yönündeki haberler sonrasında Twitch fenomeni Jahrein sosyal medya hesabından konu hakkında paylaşımlarda bulundu.

Merkezi Almanya'nın Frankfurt Kenti'nde bulunan Ziraat Bankası'na (Ziraat Bank International AG), Alman bankacılık tarihinde eşi benzeri görülmemiş yasaklarla, kısıtlamalar getirildi ve ağır para cezası kesildiği ve kayyum atanacağı yönünde çıkan haberler sonrasında Ziraat Bankası, Almanya Bankacılık Denetleme Kurumu BaFin’in Almanya'da faaliyet gösteren Ziraat International'e yüksek cezalar kestiği ve çeşitli yaptırımlar uyguladığı yönündeki haberleri yalanladı.

Çıkan haberler sonrası Twitch  ve youtube fenomeni Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç sosyal medya hesabından çıkan haberlerle ilgili çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda ''Ayyy yine rezalet yine utanç. Almanya’daki Ziraat Bankası’nın başına Türkiye’den atama için önerilen isimlerin hiçbirini kabul etmemiş Almanya, bankacılık geçmişleri olmaması gerekçesiyle. Kendileri atama yapacaklarmış.
Ah şu dış mihraklar.'
' ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar:

ekran-resmi-2021-09-01-17-45-01.png

 

HABERE YORUM KAT