'Türklerle çok güzel iş yapılır'

'Türklerle çok güzel iş yapılır'

Phoenix Möbel sahibi Müjdat Demir, Avrupa'nın en büyük internet mobilya satış şirketini kurduklarını belirterek, "Bazı kişiler Türkle iş yapılmaz demesine rağmen bunu başardık. Üstelik bunu maalesef Türkler söylüyor" dedi.

WEITERSTADT - Almanya'nın Frankfurt şehri yakınlarında bulunan Weiterstadt kasabasında, Avrupa'nın en büyük internet mobilya satış mağazasını kurduklarını belirten Phoenix Möbel sahibi Müjdat Demir, iş yaşamında çoğu kez "Türkle iş yapılmaz" diyenleri duyduğunu, buna rağmen şirketi kurumsallaştırmayı başardıklarını dile getirdi.

'Türklerle çok iyi iş yapılır'

Bazı kişilerin Türklerle iş yapılmaz' demesine çok üzüldüğünü belirten Demir, "Üstelik bunu genellikle Türkler söylüyor. Müşterilerimizin yüzde 98'i Alman. Türklerle neden iş yapılmasın? İş yapılır. Hem de çok iyi yapılır" diye konuştu.

'İnternette daha güvendesiniz'

İnternet mağazalarının mobilya mağazalarına göre daha güvenli olduğunu savunan Demir, "Düşünün. Mobilya mağazasında sipariş verdiniz ancak beklenen sürede ürünü alamadınız. Telefonla aradığınızda kimseye ulaşamayabiliyorsunuz. Çoğu zaman da sizi arayacaklarını söyleyip telefonu kapatıyorlar. Ne arayan oluyor, ne soran. Ürünü beğenmezseniz de aynı şekilde sorun yaşıyorsunuz. Ancak internet üzeri sipariş verdiğinizde bunların hiçbiri olmuyor" dedi. 

'PayPal ile güvenli ödeme'

İnternet üzerinden PayPal sistemi ile güvenli ve sigortalı ödeme yapılabildiğini hatırlatan Demir, "Eğer internetten sipariş ettiğiniz ürün gelmezse veya bu ürünü beğenmezseniz, PayPal üzerinden ödemeyi bloke edip, paranın satıcıya verilmesini engelleyebilirsiniz. Ürünler ne zaman tam olarak elinize geçer ve memnun kalırsanız, parayı o zaman satıcıya öder" ifadelerini kullandı.

müjdat-demir.jpg

 

HABERE YORUM KAT