Türkiye’ye artık hafta sonu bile ulaşıyor: Mastercard®’lara para transferi

Türkiye’ye artık hafta sonu bile ulaşıyor: Mastercard®’lara para transferi

TransferGo’nun sunduğu yeni hizmet sayesinde Türkiye’deki Mastercard® logolu bankamatik ve kredi kartlarına hızlıca para transferi yapılabilecek.

Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası para transferi şirketlerinden TransferGo, Türkiye’ye para gönderimini daha da kolaylaştırdı. TransferGo ile artık sadece Türkiye’deki banka hesaplarına değil, Mastercard logolu kartlara da para transferi yapılabiliyor. Karta para göndermek, para transferi yapmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıran bir özellik olarak öne çıkıyor.

PARA HAFTA SONU BİLE ULAŞIYOR 

En önemli özelliği, acil durumlarda en hızlı çözümü sunması, örneğin hafta sonu bile parayı ulaştırabiliyor olması: Bunun için işlemlerin karttan karta yapılması yeterli. Yani Avrupa’daki kullanıcı da TransferGo’ya parayı kartla ödediği takdirde, Türkiye’deki alıcının Mastercard’ına para anında ulaşıyor.

Müşteriler kolay gönderim sayesinde, farklı gönderim hızları ve ücretleriyle de uğraşmak zorunda kalmıyor. Ayrıca alıcının parayı çekmesine de gerek olmuyor, karttaki tutarı direk harcayabiliyor.

Karta para yollamak çok basit.  Kullanıcının; 

  • Göndereceği ülkeyi ve tutarı girmesi
  • Alıcıyı eklerken, ‘Debit/ Kredi Kartı’ adımını seçmesi ve bilgileri girmesi 

(Alıcının kartının Mastercard olması gerekli)

  • Ödeme yöntemini girmesi

(Kartla ödeme seçilirse daha hızlı ulaşıyor)

  • Ve ‘Gönder’e tıklaması

yeterli oluyor.

 TransferGo Türkiye’nin Büyümeden Sorumlu Ülke Müdürü Senem Öztürk Ergüvenoğlu, yeni özellik hakkında şunları söyledi: 

TransferGo olarak sürekli kullanıcılarımız nasıl daha hızlı ve güvenli para transferi yapabilir diye düşünüyor ve bu doğrultuda yenilikleri müşterilerimize sunuyoruz. Bu noktada son adımımız, Türkiye’de sadece bir IBAN’a değil, Mastercard®  sahiplerine de para gönderimlerini hayata geçirmemiz oldu. Müşterilerimiz artık Türkiye’de Mastercard®  logolu kartlara da para transferi gerçekleştirebilecek. Şu örneği vermek isterim, mesela Avrupa’da yaşıyorsanız ve anneniz Türkiye’de ise, genelde belli bir yaş üzeri bir banka hesabına sahip de olsa, online bankacılık üzerinden harcamalarını veya ödemelerini gerçekleştirmek yerine, şubeye gidip sıraya girmek pahasına yine de fiziksel olarak parayı çekmeyi yeğliyorlar. Ancak bu yeni özellikle, siz onun banka hesabı yerine kredi veya bankamatik kartına para gönderiyorsunuz, bu tutar da karta artı bakiye olarak geçiyor. Yani harcamalarını direk sizin gönderdiğiniz tutar doğrultusunda da yapabiliyorlar. Veya yine Türkiye’de okuyan bir akrabanın veya tanıdığın okul masraflarına destek olmak isteyenler de, onların kartlarına direkt para gönderebiliyor.”

TransferGo’nun sayfasına gitmek için tıklayın: www.transfergo.com.tr

+49-FRANKFURT

HABERE YORUM KAT