Türkiye'de tedaviye büyük ilgi

Türkiye'de tedaviye büyük ilgi

Almanya'nın Mannheim ve Stuttgart şehirlerinde düzenlenen Türkiye'de tedavi imkanları hakkında bilgilendirme toplantısına, vatandaşların ilgisi büyük oldu.

MANNHEIM - Almanya'nın Mannheim ve Stuttgart şehirlerinde, Türkiye'deki tedavi imkanlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Beautytrip24 Sağlık Hizmetleri şirketi tarafından yapılan organizasyonda, İstanbul ve diğer bölgelerden seçilen özel hastaneler ve uzman hekimler, Almanya'daki vatandaşların sorularını yanıtladılar. 

Her yıl düzenlenen etkinlikte, diş (implant), göz (lazer), plastik cerrahi (estetik) ve saç ekimi üzerine bilgi veren uzmanlar, ücretsiz muayene imkanı da sundular. 

Beautytrip24 yetkilisi Alkan Arslan "Her gün televizyonda sağlıkla ilgili reklamlar gören vatandaşların kafası karışıyor. Bu nedenle hekimlerimizi Almanya'ya davet ederek vatandaşlarla yüz yüze soru cevap şeklinde ilerlemenin daha uygun olacağını düşündük. Her yıl düzenlediğimiz bu etkinlikte, vatandaşlar kafalarındaki tüm soruların yanıtlarını alma imkanı buluyorlar" dedi.

2 gün boyunca Mannheim ve Stuttgart şehirlerinde düzenlenen etkinliğe Yrd. Doç. Dr. Ö. Akdemir, Diş Hekimi Hasan Demirtaş, Göz Hekimi Semih Açıkgöz ve saç ekimi uzmanı Tolgahan Alagöz gibi isimler katıldı.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler 01639447070 numaralı telefonu arayabilir veya www.beautytrip24.com adresini ziyaret edebilir. 

HABERE YORUM KAT