Türkiye'de akraba cinayeti tavan yaptı

Türkiye'de akraba cinayeti tavan yaptı

Türkiye'de son haftalarda akraba cinayetlerinde artış yaşandı. Birbirinden farklı yedi şehirde sekiz akraba cinayeti işlendi.

1 Haziran'da Çorum ilinde Emrah Ö. ile sokakta karşılaştığı eşi, kayınvalidesi ve baldızı arasında tartışma yaşandı. Ezgi Taşıran, annesinden cep telefonundaki Kadın Destek Uygulaması (KADES) butonuna basmasını istemesiyle Emrah Ö. 9 el ateş ederek baldızını öldürdü.

3 Haziran'da Bursa'da daha önceden kavga etmiş olan amca M.G. (50), bağ evine giden yeğenleri Ş.G. (20) ve F.G. (19) arasında tekrardan tartışma çıktı. M.G yeğenlerini vurarak öldürdü.

4 Haziran'da Kütahya’da Mehmet Ali B., husumetli olduğu eniştesi Hasan Hüseyin Bakan’ı (50) sokak ortasında silahla öldürdü.

6 Haziran'da Ordu'da ve Ankara'da iki farklı akraba cinayet yaşandı. Başkentte 49 yaşındaki Mehmet Bilsen, boşanma aşamasındaki eşi Hatice Bilsen'i dört çocuğunun gözü önünde öldürdü ve intihar etti. Ordu'da ise Cevat Kuzdere, yeğenleri Necmettin, eşi Hanım ve diğer yeğeni Süleyman Kuzdere’yle tartıştı. Amcası Cevat Kuzdere’nin ateş açması sonrası Necmettin Kuzdere öldü.

7 Haziran'da 27 yaşındaki Ferhat Evren, bir yaşındaki bebeğinin annesi İrem Evren’i (18) beş kurşunla öldürdü.

9 Haziran'da 23 yaşındaki Halil İbrahim Y., 45 yaşındaki annesi Yıldız Y.’yi boğarak öldürdü.

Bugün ise Sakarya'nın Erenler ilçesinde 21 yaşındaki O.K. , tartıştığı 42 yaşındaki babası H.K.’yi silahla vurarak öldürdü.

Fotoğraf: Max Kleinen - Unsplash

HABERE YORUM KAT