Türk hamamını merak eden Japon turistin başına neler geldi neler!

Türk hamamını merak eden Japon turistin başına neler geldi neler!

Hamama giden bir Japon YouTuber'ın paylaştığı video sosyal medyanın gündemine düştü. Yayınlanan görüntülerde hamama giren YouTuber, teklak ve hamamda bulunan bir şahsın kendisini taciz ettiğini iddia etti.

Japonya'dan Türkiye'ye gelen bir YouTuber hamama gitti. Gittiği hamama dair bir video çeken YouTuber, önce tellağın ardından da hamamda bulunan başka bir şahsın tacizine uğradığını iddia etti. Görüntülerde ayrıca Japon YouTuber'ın hamamdan çıkışının ardından bir şahsın peşinden gittiği görülüyor.

MESAJ ATTI, BİRLİKTELİK TEKLİF ETTİ

Yayınlanan görültülerde şahıs, Japon Youtuber'ın numarasını istiyor ve daha sonra 'cinsel birliktelik' teklifinde bulunuyor. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından birçok kullanıcı yaşanan bu duruma tepki gösterdi.

Olayla ilgili fotoğraf ve mesajı paylaşan Yoshi Enomoto, "Genç bir Japon hamama gitmiş 150TL ödemiş. Tellak poposuna baya vurmuş. Sonra orada tanıştığı bir amca ona fotoğraftaki müstehcen mesajı atmış. Dikkatsizce random bir yere gidip ​video çektiği için kendisini savunmuyorum ama başıma gelirse diye düşününce çok kötü. Ben de Bursa'da güzel kaplıcalı hamama gittim. Gaziantep'te de bir hamama gittim. Kese yaptırdım çok kirliymişim. Neyse kimse popoma vurmadı. Adamın hamam tehlikeli bir yer diye hatırlaması biraz üzücü."

HAMAMCILAR ODASI'NDAN  AÇIKLAMA

Odatv'nin ulaştığı İstanbul Hamam Sıhhi Banyo Kaplıca Sauna Masaj Salonu İşletmecileri Esnaf Odası olayı duyduklarını belirterek, konuyla ilgili inceleme başlattıklarını açıkladı. Hangi hamam ve tellakın yaptığının araştırılmaya devam ettiğini belirten Oda temsilcisi, konuyla ilgili araştırmanın bitmesinin ardından bir açıklama yapılacağını belirtti.

KAYNAK: ODA TV

HABERE YORUM KAT