Tur operatörleri 2019 için hazır

Tur operatörleri 2019 için hazır

Almanya‘dan Türkiye’ye yarım asırdır turist getiren Öger Tours, 2019 yaz programını açıkladı.

NEVŞEHİR - Almanya‘dan Türkiye’ye yarım asırdır turist getiren Öger Tours, 2019 yaz programını açıkladı. Erken rezervasyonların olumlu seyrettiğini bundan dolayı da uçuş programının genişletildiği ve 50. yıla özel kampanyalar yapıldığı ifade edildi.

Öger Tours, Genel Müdürü Songül Göktas-Rosati 2017-18 döneminde müşteri sayısını önemli ölçüde arttırdıklarını belirterek, ön rezervasyonları dikkate alarak Türkiye uçuş programını yüzde 30 genişlettiklerini, yeni dönemde hayata geçecek yeni oteller, yeni uygulamalar ve yeni kampanyaların da müjdesini verdi.

Aileler Türkiye'ye dönüyor

2019 yaz programını Kapadokya’da açıklayan Öger Tours’un basın toplantısına çok sayıda Akman gazeteci katildi. 2018 yılında Almanya’dan Türkiye’ye gelen turist sayısının 4milyon 700 bini aşmasını beklediklerini ve 2019 yılında ise 2015 rekor rakamı olan 5 milyon 700 bini yakalayacakları belirtildi. Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati 2018 sezonun kazanan Türkiye olduğunu açıklayarak, ‘’Türkiye’ye seyahat eden Alman ailelerin oranı bir önceki seneye kıyasla yüzde 5 oranında arttı. Müşterilerimizden 50 yaş üstü olanlar Türkiye’ye geri döndü. Özetle, misafir sayımızda çift haneli artış kaydediyoruz.’’ dedi.

Genç turistleri Türkiye’ye çekebilmek için de Cooka´s Club otel konseptini hayata geçirerek bir ilke daha önderlik edeceklerini belirtti.

Aile otelleri revaçta

İyi bir orana ulaşan 2019 sezonuna dönük erken rezervasyonlar, Türkiye tur operatörüne iyimser bir bakış kazandırdığına da değinen Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati Misafirlerin geçmiş yıllara göre tatilini daha erken satın aldığı plajı bulunan otellerin, aile odası bulunan otellerin ve cazip uçuş tarihlerinin talep gördüğüne söyledi.

Haftada 500 Antalya

Antalya’ya yapılan seferlerinin genişletilmesine ağırlık verileceğini belirten Öger Tours Türkiye Satış Müdürü Altan Tarakçı, Almanya’nın 22 havaalanından haftalık olarak 500 sefere kadar Antalya’ya doğrudan uçacaklarını ifade etti. Tarakçı, ‘’ Ayrıca haftada 126 uçuş da İzmir´e yapıyoruz. Uçuş programımızı genişleterek Antalya’nın yanında İzmir’e de odaklanıyoruz’’ diye konuştu. Türkiye’ye dönük uçuş programını genişleten Öger Tours, kataloğundaki otel sayısını da arttırdı. Şirket, çoğu aile olan 25 yeni tesisi kataloğuna aldı.

Yeni tur güzergahları

Öger Tours, 50. yıldönümü vesilesiyle müşterilerine Türkiye’nin en görülmeye değer yerlerini kapsayan yeni bir tur sunacağını belirten Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati Türkiye’nin en coşkulu şehirleri ile en güzel manzaraları tek turda birleşiyor. Turun başlangıç kenti İstanbul’da Ayasofya, Sultan-Ahmet Cami ve Topkapı Sarayı gibi büyüleyici mekanlar gezildikten sonra, Osmanlı mimarisinin yasayan şehir merkeziyle Dünya Kültür Mirasına sahip olan Safranbolu şehrine geçilecek. Turun bir sonraki durağı olan Ankara’da ise katılımcıları en iyi arkeoloji müzesi ve Müzesi bekliyor. Turun finalini ise tarihi, tabiat değeri olan ve “Peri Diyarı” olarak adlandırılan Kapadokya oluşturuyor. Antalya’da sona ereceği açıklandı.

whatsapp-image-2018-11-13-at-07.22.08.jpeg

HABERE YORUM KAT