Tuba Ünsal Berlin’de ev arıyor! Ayırdığı bütçe 250 bin Euro

Tuba Ünsal Berlin’de ev arıyor! Ayırdığı bütçe 250 bin Euro

Eski model, oyuncu ve sunucu Tuba Ünsal, 5 yıl önce Almanya’nın başkenti Berlin’de bir ev satın almıştı. Yaptığı akıllı yatırımlarla bilinen ünlü oyuncu, Berlin’de ikinci evini almaya hazırlanıyor.

Son dönem tiyatro oyunlarında gösterdiği başarılı performansıyla göz dolduran ve kendini tiyatro alanında geliştiren Tuba Ünsal, Almanya’nın başkenti Berlin’de ikinci evini almaya hazırlanıyor. Yeni gelen oyunları ve müzikalleri izlemek için sık sık Almanya’ya giden Tuba Ünsal’ın aslında Berlin’de tiyatro kurmak istediği öğrenildi.

EV ALMAK İÇİN 250 BİN EURO BÜTÇE AYIRDI

Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, “Son yıllarda tiyatroya ağırlık veren, birbiri ardında kaliteli oyunlar sahneye koyan Ünsal, şimdi Berlin’de ev almak için kolları sıvadı.Tuba Ünsal’ın Almanya’nın başkentindeki ikinci evi olacak. Berlin’in kültür-sanat çevresini çok seven Ünsal’ın yeni gelen oyunları ve müzikalleri izlemek için Almanya’ya gittiği biliniyor. Beş yıl önce burada bir ev alan oyuncunun aslında gönlünden geçenin, Berlin’de tiyatro kurmak olduğunu da öğrendim. Çocuklarıyla gidip, uzun süreli kalmak için yeni bir eve yatırım yapmak isteyen Tuba Ünsal’ın bunun için 250 bin Euro ayırdığı da gelen bilgiler
arasında...”

HABERE YORUM KAT
1 Yorum