Tuba Büyüküstün'ün günlüğünden Serenay Sarıkaya'yı kızdıracak detay!

Tuba Büyüküstün'ün günlüğünden Serenay Sarıkaya'yı kızdıracak detay!

Oyuncu Tuba Büyüküstün sosyal medya hesabından günlüğünden parçalar paylaştı. Paylaşılan sayfada “Sevgilim, nasıl özlemişim oranda buranda olayı. Kokunun burnuma dolmasını nasıl özlemişim” ifadelerinin yer aldığı görüldü

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen ile 3 yıllık ilişkisini 2020’de bitiren ve uzun süredir kimseyle görüntülenmeyen Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

yeni-proje-2022-04-11t121249-165-001.jpg

“SEVGİLİM, NASIL ÖZLEMİŞİM”
Büyüküstün önceki gün Instagram hesabından günlüğünden parçalar paylaştı. 27 Ocak 2019 tarihli günlüğün sayfasında şu sözler yer aldı:

“Sevgilim, nasıl özlemişim oranda buranda olmayı. Avare dolanmayı böyle. Her sokağında sağa sola bakınarak hiçbir şey yapmak zorunda olmadan. Kokunun burnuma dolmasını nasıl özlemişim sevgilim. Seninle vakit geçirmeyi, dikkatimizi dağıtacak hiçbir şey olmadan etrafımızda. Sokaklarında dolaşırken çıkartıyorum üzerimdekileri bir bir. Üşümekten kormadan. Aslında ne çok korkarım üşümekten bilirsin. Üst üste giyinirim kışın, kat kat… Ama bugün hafif yağmurlu soğuğunda, sokaklarında adım attıkça tek tek terk ediyorum katlarımı.”

Tuba Büyüküstün o tarihte Umut Evirgen ile beraberdi. Evirgen’in şu sıralar ise Serenay Sarıkaya ile ilişkisinin olduğu biliniyor.

Kaynak:Tele1

HABERE YORUM KAT