TransferGo’dan İndirimli Yaz Tatili Fırsatı için Son Şans

TransferGo’dan İndirimli Yaz Tatili Fırsatı için Son Şans

Bu yaz tatil işi ne olacak diye kara kara düşünmeyin!

Türkiye tatili için sabırsızlanan TransferGo kullanıcılarına güzel bir haberimiz var. Yurt dışı para transferlerinin masrafsız ve hızlı yolu TransferGo ile Türkiye'ye yapılan gönderimlere özel TatildeKirala.com'da %5 indirim sunuyoruz.

31 Mayıs'a kadar Türkiye'ye 60 EUR ve üzerinde para transferi yap,

Tatildekirala.com'dan villanı %5 indirimle kirala!

Türkiye’nin önde gelen villa ve yazlık ev kiralama platformu Tatildekirala.com ile tatilinizi ev konforunda gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyadan 2021 yılı sonuna kadar faydalanabilirsiniz. Popüler tatil bölgelerindeki dezenfekte edilmiş, korunaklı, özel havuzlu villalari indirimli kiralamak için Mayıs sonuna kadar Türkiye'ye 60 EUR ve üzeri para transferi yapmanız yeterli.

Yeni veya eski kullanıcı olmanız farketmez, herkes bu fırsattan faydalanabilir. Kampanya 31 Mayıs’a kadar yapılacak transferlerde geçerlidir, bu yüzden elinizi çabuk tutmanızı öneriririz. Para transferi Türkiye'deki alıcısına başarılı şekilde ulaşan kullanıcılara tek seferlik indirim kodları e-mail olarak iletilecektir. Tarafınıza ulaşacak bu kodu 2021 sonuna kadar istediğiniz zaman değerlendirebilirsiniz. Hem de bu fırsat yazlık ev, villa, apart daire ve tekne olmak üzere tüm kiralama seçeneklerinde geçerli ve herhangi bir üst veya alt limit bulunmamakta.
 

BONUS: Arkadaşlarınıza kampanyadan bahsedin, para ödülü de kazanın!

Üstelik bu kampanyayı ne kadar çok arkadaşınıza bahsedip, TransferGo’yu kullanmalarını sağlarsanız, o kadar çok nakit para ödülü de kazanıyorsunuz. Davetinizle gelen ve Türkiye'ye 115 EUR ve üzeri para transferi yapan her arkadaşınız için siz 22 EUR para ödülü alıyorsunuz, onlar da Tatildekirala.com’dan %5 indirim kazanıyorlar.

TransferGo’yu dilerseniz iş, dilerseniz kişisel amaçlı kullanabilirsiniz. Size uygun kurlar, güvenilir hizmet, kolaylık ve hızlı transfer sunuyoruz. İndirimli tatil fırsatını kaçırmamak için kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. TransferGo’ya şimdi kaydolun, Türkiye’ye para transferinizi gerçekleştirin ve Türkiye’de indirimli yaz tatilin keyfini çıkarın.

 

TransferGo Hakkında

TransferGo, yurt dışında yaşayan kişilerin banka işlem ücretleri ödemeksizin ülkelerindeki yakınlarına para göndermelerini sağlayan uluslararası bir para transfer şirketidir. 2012 yılında İngiltere’de kurulan şirketin genel merkezi Londra’dadır. TransferGo'nun Berlin, Vilnius, Istanbul ve Varşova'da da ofisleri bulunmaktadır. TransferGo 2020 yılı sonunda global çapta toplamda 2.5 milyon müşteriye ulaşırken, hizmet verdiği ülke sayısını ise 2021 yılı başında 161’e yükseltmiştir. Tüketiciler, TransferGo'nun yenilikçi iş modeli sayesinde yurt dışına para gönderebilir.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT