Trajik kaza: 19 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu...

Trajik kaza: 19 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu...

Cumartesi öğleden sonra, Rosenheim yakınlarındaki Mangfall Kanalı'ndan 19 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu.

Polise göre, bir tanık Cumartesi günü saat 17:10 sularında Klepperstraße yakınlarındaki Mangfall Kanalı'nın sularında cansız bir kişi oldunu fark etmesi üzerine polis hemen alarma geçirildi. Bir devriye ekibi daha sonra genç adamın cansız bedenini kanalizasyondan çıkardı. Polis tarafından yapılan açıklamada "Maalesef, memurların acil doktor gelmeden önce onları canlandırma girişimleri başarısız oldu'' ifadeleri kullandı.

Rosenheim kriminal polisinin daimi kriminal servisi başlangıçta soruşturmayı devraldı. Bu arada, sorumlu Komiserlik K1'den müfettişler tarafından soruşturma devam ediyor ancak şu anda bir cinayet olduğu bulgusuna rastlanmadığı bildirildi.

19 yaşındaki gencin kayıp olduğu bildirilmişti

Ölen gencin kimliği, hafta sonu genç adamın akrabalarının kaybolduğunu bildirdiği için kısa sürede netlik kazandı. Nedeni ile ilgili olarak basın açıklamasında, "polis tarafından yapılan soruşturmalar ve Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside, genç adamın ölümünde üçüncü şahısların ihmaline veya üçüncü şahısların karıştığına dair herhangi bir kanıt bulunmadığı" belirtilerek bir kaza olduğu düşünülüyor.

Yine de Kripo Rosenheim, olay hakkında bilgi verebilecek tanıklar arıyor.  Olay hakkında bilgisi olan kişilerin (08 03 1) 20 00 numaralı telefondan polise başvurmaları çağrısında bulunuldu.

HABERE YORUM KAT