Trabzonspor’un stoperi Almanya’dan geliyor!

Trabzonspor’un stoperi Almanya’dan geliyor!

Trabzonspor, Galatasaray engelini de aşarak şampiyonluk yolunda çok büyük bir aşama kaydetti. Maç sonu Abdullah Avcı transfer açıklamasında şifreyi verdi.

Amaç gelecek sezonun ve Şampiyonlar Ligi'nin kadrosunun temellerini atmak. Ömer Toprak sürprizi de bu amaçla ortaya çıktı.

 
Trabzonspor’un hedefi stoper rotasyonuna yerli bir oyuncu takviyesi yapmak… Abdullah Avcı, Galatasaray maçından sonra bu isteğini açıkladı. 

Favori ilk günden beri olduğu gibi Kaan Ayhan. Koray Günther de listede üst sıralarda yer alan isimlerden birisi. Ancak Trabzonspor’un gündemine sürpriz bir isim girdi. Geçiş sürecinde takıma yardımcı olacak tecrübeli Ömer Toprak. 

32 yaşındaki milli oyuncu Trabzonspor’a gelmek için Werder Bremen’den izin alabilirse kendisiyle 1.5 yıllık anlaşma yapılacak. 

Türk Milli Takımı’nda oynayan, kariyeri boyunca Almanya dışına çıkmayan Ömer’in transferi için alt seviyede görüşmeler yapılıyor.

 
SON MAÇTA GALİBİYET GOLÜNÜ ATTI

Bundesliga 2'de Paderborn'un, sahasında Werder Bremen'i ağırladığı ve 7 golün atıldığı maçta Ömer toprak, 86. dakikada takımının 4. golünü atarak galibiyeti getiren isim olmuştu.

Kaynak: Karadenizgazete

HABERE YORUM KAT