THY ile uçacaklar dikkat! Bagaj hakkında değişikliğe gidildi...

THY ile uçacaklar dikkat! Bagaj hakkında değişikliğe gidildi...

Uçuş paketlerinde değişikliğe giden Türk Hava Yolları (THY), ekonomi sınıfı için 3, business sınıfı için de 2 olmak kaydı ile 5 farklı bilet şeklinde hazırlanan yeni uçuş paketlerini yolculara sunuyor.

Ekonomi kabininde 3 farklı tipte sunulan uçuş paketlerinde değişikliğe giden THY’nda, EcoFly’da kayıtlı bagaj hakkı kaldırıldı. PrimeFly’da bagaj hakkı 25 kg’dan 30 kg’a, ExtraFly’da ise 20 kg’dan 23 kg’a yükseltildi.

EcoFly‘de 1 parça 8 kg bagaj ve ikram hakkı tanınıyor.
ExtraFly’de 1 parça 8 kg kabin bagajı, 23 kg kayıtlı bagaj ve ücretsiz koltuk seçimi, % 25 ekstra bonus mil ile ücretsiz bilet değişikliği hakkı tanınıyor.
PrimeFly’de 1 parça 8 kg kabin bagajı, 30 kg bagaj, ücretsiz koltuk seçimi, % 50 ekstra mil, kesintili iade hakkı ve ücretsiz bilet değişikliği hakkı tanınıyor.
Ekonomi sınıfında üç farklı tipte sunulan uçuş paketi Business sınıfında 2 farklı pakette sunulacak. Önceden uygulamada olan BusinessFly’a ek olarak Business prime paketinde yolcuların 40 kg’a kadar bagajları kabul edilecek.

BusinessFly’de 2 parça 8 kg kabin bagajı, 30 kg bagaj, özel yemek servisi, ücretsiz koltuk seçimi, ücretsiz bilet değişikliği, business lounge kullanımı
Business Prime’da 2 parça 8 kg kabin bagajı, 40 kg kayıtlı bagaj, ücretsiz koltuk seçme imkânı ve FastTrack benzeri hakların dışında % 50 ekstra mil ile kesintisiz iade hakkı sunacak.
AnadoluJet’te de 3 yeni uçuş paketi devri başlıyor
Türk Hava Yolları’nın alt markası olan AnadoluJet, Airporthaber’e göre yurt içi uçuşlarına üç yeni paket eklemeye hazırlanıyor. Yurt içi seyahatlerin tamamında geçerli olacak bu paketler, EcoJet, ExtraJet ve ComforJet olmak üzere sunulacak.

EcoJet seçeneğini seçerek uçmak isteyen yolcular, 8 kg kabin bagajı ile sandviç menü hakkına sahip olacaklar.
ExtraJet seçeneğini seçerek uçmayı tercih eden yolcular, 8 kg kabin bagajı ile 20 kg bagaj, ücretli bilet değişikliği ve standart koltuk seçimi ile ücretsiz ikram hakkı tanınacak.
ConforJet seçeneğinde ise 8 kg kabin bagajı, 25 kg bagaj, ücretsiz bilet değişikliği ile istenilen koltuk seçimi, kesintisiz iade ve ücretsiz ikram hakkı sunuluyor.

Kaynak:Turizm Avrupa
Fotoğraf:Gabrielle Henderson-Unsplash

HABERE YORUM KAT