THY, Berlin'deki başarılı acentelerini ödüllendirdi

THY, Berlin'deki başarılı acentelerini ödüllendirdi

Türk Hava Yolları (THY), Berlin'deki başarılı acentelerini ödüllendirdi.

THY Berlin ofisinin düzenlediği etkinlikte, THY ile iş birliği yapan en başarılı acentelere ödüller verildi.

THY Berlin Ofisi Müdürü Mehmet Gürkaynak, törende yaptığı konuşmada, THY'nin hedeflerini anlattı ve acentelere teşekkür etti.

Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen de THY'nin dünya çapında bir marka olduğunu belirterek, Almanya ile Türkiye arasındaki turizm ve seyahatlerin yükselen grafiğine dikkati çekti.

Şen, kendisini en mutlu eden konunun yabancı diplomat arkadaşlarının, "THY ile uçtuklarını ve çok memnun kaldıklarını" ifade etmeleri olduğunu aktararak, "Büyükelçi arkadaşlarımız bana THY ile uçtuklarını ve kalitesini anlatınca gururlanıyorum. Diplomatlardan böyle bir şey duymak bizleri mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

"Almanya'dan Türkiye'ye seyahat edenlerin sayısını 7 milyona çıkarmak istiyoruz"

2022'de Almanya'dan Türkiye'ye seyahat edenlerin sayısının 5,5 milyon civarında olduğunu bildiren Şen, 2023'te bu rakamı 7 milyona çıkarmak istediklerini ve THY'ye de burada görevler düştüğünü söyledi.

THY Orta ve Kuzey Avrupa Satış Başkan Yardımcısı Fuat Fırat da Cumhuriyetin 100. yılına girmenin mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda THY'nin 90. yıl dönümü ve Berlin'e olan ilk uçuşunun 50. yılına erişmenin kıvanç ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Fırat, 50 yıl önce Berlin'de başlayan bu serüvenin hız kesmeden devam ettiğini belirterek, "Misafirlerimizi, dünyanın en fazla ülkesine uçan hava yolu olarak 120'den fazla ülkeye Türk misafirperverliği ile güvenli şekilde taşıyoruz." dedi.

Artı49
Fotoğraf: Unsplash - kevin_hackert

HABERE YORUM KAT