Tehdit mesajları alan Ece Erken'den koruma açıklaması

Tehdit mesajları alan Ece Erken'den koruma açıklaması

Ünlü sunucu Ece Erken, avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu geçtiğimiz ocak ayında silahlı saldırı sonucu kaybetmişti. Eşinin ağabeyi tarafından tehdit mesajları aldığını belirten Erken, korumasız gezdiğini ve hiç kimseden korkmadığını söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında İstanbul Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. 

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Eşini kaybettikten sonra zor günler geçiren Ece Erken, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.  

Ece Erken, merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiği yönündeki sorulara şöyle cevap verdi: "Konu ilgili makamlarda. Bu konu ile ilgili konuşmak istemiyorum." 

"KORUMASIZ GEZİYORUM"

Ünlü isim, ayrıca "Korumasız geziyorum." diyerek, kimseden korkmadığını dile getirdi.

REDDİ MİRAS YAPMIŞTI 

Öte yandan Ece Erken, geçtiğimiz aylarda Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesiyle gerilim yaşamasından sonra, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum." ifadelerini kullanarak, reddi miras yaptığını açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT