Tecavüz ettikten sonra darbedip sokaklarda gezdirdiler!

Tecavüz ettikten sonra darbedip sokaklarda gezdirdiler!

Hindistan'da genç bir kadın toplu tecavüze uğradıktan sonra saçları kesildi, yüzü mürekkeple boyanarak sokaklarda dolaştırıldı.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de genç bir kadını kaçırdıkları, toplu tecavüze maruz bıraktıkları ve sokaklarda güpegündüz dolaştırdıkları gerekçesiyle 9'u kadın 11 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Polis, 26 Ocak'taki olaydan mağdur kadının kocası sayesinde haberdar olduklarını söyledi.

Kadının evli ve bir çocuğu olduğu belirtilirken, intihar eden kişinin tek taraflı bir ilişki içinde olduğu iddia edildi. Ancak aile bu ölümden 20 yaşındaki genç kadını sorumlu tuttu.

TOPLU TECAVÜZ, FİZİKSEL SALDIRI
İhbar üzerine olay yerine giderek 20 yaşındaki kadını darptan kurtararak karakola götürdüklerini belirten polis, davanın aralarında toplu tecavüz, fiziksel saldırı ve cinsel saldırı dahil olmak üzere Hindistan Ceza Kanunu'nun farklı bölümleri altında ele alınacağını kaydetti.

OĞULLARININ ÖLÜMÜNDEN SORUMLU TUTTULAR
Mağdurun kız kardeşi, mahallede yaşayan ve mağdur kadına aşık olduğunu öne süren gencin geçen yıl kasımda intihar ederek öldüğünü söyleyerek, "Ailesi, oğullarının ölümünden kız kardeşimi sorumlu tutuyor." dedi.

Delhi eyaletinin siyasi lideri Arvind Kejriwal, olayı utanç verici bir eylem olarak nitelendirerek, polisin katı önlem alması gerektiğini dile getirdi.

Hindistan'da 2020'de 28 binden fazla tecavüz vakası bildirildi.

HABERE YORUM KAT