Tarkan'dan 14 Mayıs öncesi ilgi çeken bir paylaşım

Tarkan'dan 14 Mayıs öncesi ilgi çeken bir paylaşım

Tarkan, yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesindeki İzmir konserinde önemli bir mesaj verdi. Tarkan, "Bir araya gelmeliyiz, barış ve huzur içinde yaşamalıyız. Biz, öyle bir milletiz ki bu birlikteliği tekrar yakalamalıyız." şeklinde konuştu.

Sanatçı Tarkan, seçimlerin yaklaştığı bir dönemde dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Tarkan, Instagram hesabından 9 Eylül 2022'de gerçekleşen İzmir konserinden bir video paylaştı.

Paylaşımında, "Birlik olmamız lazım, barış içinde, huzur içinde yaşamamız lazım. Biz öyle bir milletiz, bunu bir daha yakalamamız lazım" sözleriyle dikkat çeken Tarkan, videoda şu açıklamayı yapıyor:

"Konserin sonunda kısa bir konuşma yaptım ve şunu söyledim: 'Hep böyle sevgi ve neşe içinde kalın. Her şeyi kafaya takmayın. Hayatımızın bir anlamı var, fakat ne zaman sona ereceği hiç belli olmuyor. Hayatımız pamuk ipliğinde bir ip gibi. Bu yüzden her anın değerini bilmek önemlidir. Her günü son günümüz gibi yaşamalıyız. Birbirimizi sevmeli, kırmamalı, birlik olmalıyız. Barış ve huzur içinde yaşamalıyız. Biz öyle bir milletiz ki, bu birlikteliği tekrar yakalamamız gerekiyor.'"

ekran-alintisi-yyrb.webp

HABERE YORUM KAT