Survivor Ekstra'dan kovulan Semih Öztürk'ün eşinden Acun Ilıcalı'ya olay gönderme!

Survivor Ekstra'dan kovulan Semih Öztürk'ün eşinden Acun Ilıcalı'ya olay gönderme!

Geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı'nın isteği üzerine Survivor Ekstra programından çıkarılan Semih Öztürk, konuyla ilgili sessizliğini koruyor. Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'dan, Acun Ilıcalı'ya olay gönderme geldi.

Ütopya programında yarıştığı yıllarda Alpay Kazan'a kırgın olduğu söylenen Kurretülayn Matur, ''Hayat böyle bir şey işte. Bugün varsın, yarın yoksun. Kimsenin hayatını değiştirecek kadar hakkına girmeden, üzmeden, kırmadan yaşamalı insan. Hayatımdaki herkesi affettim, bir seni affedemedim. İki dudağım arasından çıkmıyor ''Helal olsun''. Acım, öfkem, kırgınlığım geçmiyor'' ifadelerini kullanmıştı.

4-bcci-001.jpeg

Yazdıkları nedeniyle tepki çeken Kurretülayn Matur, paylaşımını kısa süre içinde silmişti.

 

Semih Öztürk'ün, Ütopya programında tanışıp evlendiği eşi Kurretülayn Matur, Twitter hesabından Acun Ilıcalı'ya Bülent Ersoy'lu göndermede bulundu. Kurretülayn Matur'un paylaştığı videoda Cine 5 muhabirine öfkelenen Bülent Ersoy, ''Kimin nesi bu? Kim bu? Nerenin çocuğu bu? Hangi kanal? Allah'ım yarabbim inanamıyorum! Bu kadar da önemli bir kanaldır...'' ifadelerini kullanıyor.

ekran-resmi-2022-03-22-00-02-14-001.png

 

HABERE YORUM KAT